Başkan Başdeğirmen “Motor sporları için alan oluşturacağız”

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Motor ve Otomobil Sporları Etkinliğine katılarak, modifiyeli araç tutkunlarıyla...

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Motor ve Otomobil Sporları Etkinliğine katılarak, modifiyeli araç tutkunlarıyla bir araya geldi. Başkan Başdeğirmen, araç tutkunları ve motokrosçular için alan oluşturacakları müjdesini verdi.

Isparta Belediyesi, UYUMDER, El Ele Derneği, Isparta Bir Kanat Altında Derneği ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde madde bağımlılığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla "Modifiye Araç ve Motor Tutkunları Madde Bağımlılığına Karşı Birleşiyor" sloganıyla Motor ve Otomobil Sporları Etkinliği gerçekleştirildi. Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Isparta ve şehir dışından çok sayıda araç tutkunu katıldı.

Başdeğirmen, etkinlik alanına motosikletle geldi. Kalabalık bir grup tarafından karşılanan Başkan Başdeğirmen, modifiyeli araç tutkunlarıyla sohbet etti, araçları inceledi. Başkan Başdeğirmen'e ziyaretinde AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de eşlik etti.

Motor ve Otomobil Sporları Etkinliğinde düzenlenen yarışmada dereceye giren otomobillerin sahiplerine kupalarını Şükrü Başdeğirmen ve AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz verdi.

Etkinliği düzenleyen gençler günlerdir Isparta'daki etkinlik için hazırlandıklarını belirterek, "Başkanımızın önderliğinde harika bir organizasyon

oldu. Gençliğin ağabeyi olarak nitelendiriliyorsunuz iyi ki varsınız. Bu imkanı bize sağladığınız için çok teşekkür ederiz. Yanınızdayız. Isparta, başkanımızı çok seviyor" dedi.

"Başkan direksiyonda"

Başdeğirmen, etkinliğin Isparta Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, El Ele Derneği ve UYUMDER işbirliğinde gerçekleştirildiğini söyledi. Farklı etkinlikleri şehre sunduklarını dile getiren Başkan Başdeğirmen, bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini vurguladı. Hatay, Antalya, Alanya, Gaziantep, Burdur, Denizli gibi birçok ilden otomobil sahiplerinin Isparta'da buluştuğuna değinen Başkan Başdeğirmen, etkinliğin çok güzel geçtiğini dile getirdi. Adana'dan geldiğini belirten bir genç, "Başkanım sizin için gençliğin yanında dediler. Isparta'ya geliyorum başkanımla araçta bir tur dönelim mi dedim" diye konuşurken Başkan Başdeğirmen, drift teklifini kabul etti.

"Alan yapılacak"

Gençler, yeni dönem için Başkan Başdeğirmen'den araç tutkunları için alan ve yeni bir etkinlik talebinde bulunurken, Başdeğirmen, seneye etkinliğin tekrar yapılacağını söyledi. Araç tutkunlarının alan talebiyle ilgili de gençlere müjde veren Başkan Başdeğirmen, "Işıkkent'te büyük bir alanımız var. Oraya yeni bir şehir stadyumu yapacağız. Burada spor alanları oluşturacağız. Yanına da modifiyeli araçların ve araç tutkunlarının kullanabileceği bir pist yapacağız. Motokrosçular için de alanımız olacak. Ayrıca farklı alanlarımız da olacak. Bunların projeleri hazırlanıyor" ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından Başdeğirmen ve milletvekili Gökgöz, otomobillerin yolcu koltuklarına oturarak, gençlerin drift heyecanına ortak oldu. Başkan Başdeğirmen, etkinlikte vatandaşların ve gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı, fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi. Klasik otomobilleri de inceleyen Başkan Başdeğirmen, bir klasik otomobilin sürücü koltuğuna geçerek, etkinlik alanından araçla ayrıldı.

Manşetler

Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi