Başkan Böcek; “Antalya’mızı meslek odalarımızla birlikte yönetiyoruz”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’da hayata geçirdikleri projelerde meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ettiklerini söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Makine Mühendisleri Odası’nın 67’nci kuruluş yılı gala gecesine katıldı. Başkan Böcek, gecede Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener, Makine Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca ve önceki dönem şube başkanları ve üyelerle bir araya geldi.

MESLEK ODALARI VE STK’LAR İLE İŞBİRLİĞİNDEYİZ

Başkan Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediyesi’ndeki yakın çalışma arkadaşlarının meslek odalarında başkanlık yapmış ve teknik isimlerden oluştuğunu söyledi. ‘Antalya’nın sorunlarını biliyorduk’ diyen Başkan Böcek, “Bu göreve talip olurken de, “Planlı, kurallı kent için geliyoruz” dedik. Geçtiğimiz yıl bu vakitlerde hastanede yaşam mücadelesi veriyordum. Sizlerin duaları ve iyi dileklerinizle aranızdayım. Dimdik ayaktayım. 27 yıldır Antalya’da aralıksız başkanlık yapmama katkı koyan, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu süreçte meslek odaları ve sivil toplum örgütleriyle hep birlikte çalışmalarımızı gerçekleştirdik” dedi.

ANTALYA’YI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, meslek odalarıyla sık sık bir araya geldiklerine dikkat çekerek, konuşmasında şunlara değindi: “Antalya’mızın geleceği, çocuklarımızın geleceği ile ilgili bazı projeleri birlikte yapıyoruz. 2020 yılında Makine Mühendisleri odamızla birlikte Büyükşehir Belediye’mizin asansörlerinin bakımı gibi bazı konularda meslek odalarımızla birlikte işbirliği protokolü yaptık. Meslek odalarımızla birlikte işbirliği protokollerimiz geliştirerek, Antalya’mızı birlikte yönetmeye devam edeceğiz.

67 yıl önce kurulmuş Makine Mühendisleri Odamıza daha nice 67 yıllar diliyorum. Sağlıklı, güzel günlerde Makine Mühendisleri Odası’nın Antalya’mız için hizmet vermesi diliyorum.”

Makine Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca da Başkan Muhittin Böcek ile her konuda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Manşetler

Kan donduran kaza: Çarptığı yaralıları otomobiliyle ezerek kaçtı
Düğünde çıkan yangına aldırış etmeden halaya devam ettiler
Gazipaşa’da bir kişi evinin merdiveninde ölü bulundu
Yaya yolunda tehlikeli sürüş yapan aday sürücünün ehliyeti iptal edildi
Osmaniye’de otomobil uçuruma savruldu: 1 yaralı
Devrilen traktörün altında kalan muhtar ağır yaralandı
839 bin lira ceza yemesine sebep olan ses sistemini belediye önünde yakan işletme sahibi tutuklandı
Mersin’de ters şeritte ilerleyen sürücünün ehliyetine el konuldu
Alanya’da orman yangını 3 saatte kontrol altına alındı
Kasklı şüpheli, tantunicide oturan şahsı vurdu