Başkan Böcek :"Herkesin başkanı olmaya devam edeceğim”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Kapalı Yol esnafını ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Kapalı Yol esnafını ziyaret etti. Başkan Böcek, Balbey kentsel Yenileme Projesi ve Kaleiçi'nde hayata geçirilecek projelerin bölgeyi daha da canlandıracağını belirtti.

Kazım Özalp Caddesi esnafını ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, dükkanları tek tek gezerek esnafla sohbet etti. Esnaf dostu belediye başkanı olarak 5 yıllık görev süresi boyunca her zaman esnafın yanında olduğunu söyleyen Başkan Böcek, yeni dönemde de esnaf ile ortak akılla hareket ederek, güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

Kapalı Yol'un kent merkezinin en önemli yerlerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Böcek, yeni dönemde hayata geçirilecek Kaleiçi Yat Limanı Projesi ve Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile bölgenin cazibesinin artacağını söyledi. Esnaf odaları ile birlikte hareket ederek esnaftan gelen her türlü talebe ve isteğe ortak akılla çözüm bulmaya ve cevap vermeye gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Böcek, herkesin başkanı olarak yeni dönemde de esnaf dostu olmaya devam edeceğini belirtti.

Manşetler

Serik’te hapis cezası ile aranan 2 hükümlü yakalandı
19 yıl sonra aydınlatılan iki kız kardeş cinayetinde 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Mersin’de denize giren 3 gençten biri hayatını kaybetti
Isparta’da kontrolden çıkan otomobil 150 metre sürüklenip takla attı: 3 yaralı
50 polisin hayatını kurtaran şehit polisin adı Kozan’da yaşatılacak
Isparta’da 10 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
Motosikletle kovalayıp çaldıkları Pamuk’u polis buldu
Kahramanmaraş merkezli silah ticareti operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
Önce motosikletle kovaladılar sonra köpeği çaldılar
Isparta’da kum yüklü tır elma bahçesine devrildi, sürücü hayatını kaybetti