Başkan Böcek şehit yakınları ve gazi aileleri ile iftarda buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şehit yakınları ve gazi aileleriyle iftar sofrasında buluştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şehit yakınları ve gazi aileleriyle iftar sofrasında buluştu. Başkan Muhittin Böcek, şehit yakınları ve gazi ailelerine yönelik çok özel bir proje gerçekleştirecekleri müjdesini verdi.

Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki iftar programında ilahi dinletisi sonrası okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. İftar programında semazen gösterisi ve tasavvuf müziği dinletisi de yer aldı.

Bayram sonrasında protokol imzalanacak

İftar programında konuşan Başkan Muhittin Böcek, Ramazan ayı boyunca tutulan oruçların kabul olmasını dileyerek, "Türkiye Cumhuriyeti'mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle minnetle anıyoruz. Kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak şehit yakınları ve gazilerimize yönelik özel bir proje hayata geçireceğiz. Bayramdan sonra imzalayacağımız protokolle, şehit yakınları ve gazilerimizin dernek binalarının elektrik ve su giderlerine destek olarak, onların sosyal alanlarda daha rahat vakit geçirebileceği bir ortam oluşturacağız. Bu çalışma Türkiye'de bir ilk olacak. Onlar vatanımız için şehit oldular, gazi oldular. Biz de onların haklarını gözetmek için çalışmaya devam edeceğiz. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutlar, bu bayramın dünyaya barış, huzur ve adalet getirmesini dilerim" dedi.

Başkan Muhittin Böcek, iftar sonrasında şehit yakınları ve gaziler ile sohbet ederek, onları dinledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin şehit yakınları ve gazi ailelerine verdiği iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.

Manşetler

Makaronları sandık içine gizleyip montajladılar
Park halindeki otobüsün motor bölümünde yangın çıktı
Antalya’da otomobil sulama kanalına uçtu, sürücüsü kayıplara karıştı
Adana’da içme suyu borusu patladı, cadde göle döndü
Alacabel’de yağmur kara döndü, kar kalınlığı 5 santime ulaştı
Karşıdan karşıya geçmek isteyen öğrencilere çarpmamak için sola manevra yapan iş makinesi yüklü tır sürücüsünün faciayı önlediği
Yasal sınırın üstünde alkollü çıkan aday sürücünün ehliyeti iptal edildi, "Beni çekmeyin avukatım" diyerek kendini savundu
Navigasyonun yanılttığı 3 kişi, dağ yolunda araçla çamura saplanarak mahsur kaldı
Poligondan silah çalan 16 yaşındaki çocuğa 5 yıl 10 ay hapis ve 30 bin lira para cezası
Antalya’da oto boyama atölyesindeki yangında iki iş yeri zarar gördü