Başkan Böcek tekerlekli basketbol takımı ile buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ASAT Spor Tekerlekli Basketbol Takımı oyuncuları ile bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ASAT Spor Tekerlekli Basketbol Takımı oyuncuları ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Birinci Ligi'nde mücadele eden ASAT Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları ve antrenörleri ile moral yemeğinde buluştu. ASAT Spor Kulübü Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu buluşmada Başkan Böcek, oyuncularla sohbet etti.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncularının talep ve önerilerini dinleyen Başkan Böcek, takımın eksiklerinin tamamlanması ve oyuncuların basketbol tekerlekli sandalyelerinin yenilenmesi talimatını verdi. Spor ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Böcek, engel tanımayan takım oyuncularını mücadeleleri için kutladı. Başkan Muhitin Böcek, devre arasına giren ASAT Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na, Bedensel Engelliler Basketbol Birinci Ligi'nde başarılar diledi.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta son bir haftada 31 tutuklama
Hamile eşini silahla yaralayan şahıs tutuklandı
Antalya’da 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
Motosiklet kavşağa kontrolsüz girerek otomobile çarptı: 1’i ağır 2 yaralı
Alanya’da çarpışan araba alev topuna döndü
Hamile eşini silahla yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi
Mersin’de aranan 502 şahıs yakalandı, 115’i cezaevine gönderildi
Konaklama tesisleri ve araç kiralama firmalarına yönelik eş zamanlı denetim
Alanya’da piknik işletmesinde yangın korkuttu
Sahibiyle samimiyet kurduğu iş yerinden önce çöpleri, sonra 250 karton sigarayı çıkarttı