Başkan Böcek’ten dayanışma çağrısı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, koronavirüs salgını sonrası işlerini kaybeden ve ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlar için dayanışma çağrısı yaptı.

Koronavirüs salgını sonrası teyakkuza geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu zor süreçte kimseyi yalnız bırakmıyor. Evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar başta olmak üzere herkesin yardımına koşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek salgın nedeniyle gelirlerini kaybeden işçi, esnaf ve sanatkarlar için yardımlaşma platformu oluşturdu. Başkan Böcek gıda yardımında bulunmak isteyen vatandaşların gıda paketlerini merkezde Cam Piramit, ilçelerde ise ATASEM kurs merkezlerine ulaştırabileceklerini açıkladı.

“BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

“Gün dayanışma günüdür” diyen Başkan Böcek, “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı çalışmalarımızı özverili bir şekilde yürütüyoruz. Bu doğrultuda ilk etapta öz kaynaklarımızla yardımlarımıza başlamıştık. Ardından Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), SİAD’lar, Organize Sanayi Bölgesi, iş dünyası ve hayırseverlerimizle bir dayanışma platformu oluşturduk. Bu zorlu süreçte çok sayıda vatandaşımız işsiz kaldı. Bu zorluğu birlikte el ele aşmak için ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda yardımı yapıyoruz. Bu dayanışmanın daha büyümesi daha fazla aileye ulaşmak için yardım platformumuza sizde destek olabilirsiniz” dedi.

DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Gıda yardımında bulunmak isteyen vatandaşların 444 94 20 numaralı telefonları arayabileceklerini ya da merkezde Cam Piramit, ilçelerde ise ATASEM kurs merkezlerine gıda paketlerini ulaştırabileceklerini söyleyen Başkan Böcek, “Haydi Antalyam biz bu zor günleri birlikte aşarız çünkü biz birlikte güçlüyüz” diyerek Antalyalılara dayanışma çağrısı yaptı.

ANTALYA DAYANIŞMA PLATFORMU

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB), Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB), Antalya Ticaret Borsası (ATB), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB),  

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD), Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED), Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD), Antalya Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD), Konyaaltı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONYSİAD), Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Derneği (AKSİAD), Antalya Organize Sanayi İşadamları Derneği (OSİAD),

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), Antalya İş Kadınları Derneği (ANTİKAD), Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİDER), Antalya Genç Organize Sanayi Derneği, Antalya Doğu ve Güneydoğulu İşadamları Derneği, Döşemealtı İş Adamları Derneği (DÖSİAD), Antalya Serbest Bölge İşadamları Derneği, Alanya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ALSİAD), Manavgat Sanayici İş Adamları Derneği (MASİAD), Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği, ASKON.

Manşetler

Alanya’da SUV araç ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi
Şüphe üzerine koyduğu kameradan bebeğine şiddet çıktı
Kuş yuvasını parçalayan 4 çocuğa ev hapsi cezası
Köy kuşatıldı, katiller ile onlara yardım edenler yakalandı: 4 şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin’de 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
Alanya’da araçların lastiklerini kesen, tuvalete zarar verip, marketten yiyecek ve içecek alan 3 şüpheli yakalandı
Sağanak sonrası apartman bahçesindeki havuz çöktü, 7 katlı apartman tahliye edildi
Isparta’da tuvaletlere kamera yerleştirilen okulun müdürü görevden alındı
Payas’ta kamyonet alevlere teslim oldu