Başkan Böcek’ten Elmalı Bayındır’a asfalt hizmeti

Antalya’nın ilçelerinde asfalt seferberliğini sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Bayındır Mahallesi’nin grup yolunu asfaltlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Elmalı Bayındır Mahallesi’nde kısa süre önce yol yenileme çalışmalarına başladı. Daha önceden dar olan yol genişletilerek, altyapısı yenilendi. Büyükşehir ekipleri, altyapısı yenilenen Bayındır Mahallesi grup yolunda asfalt çalışmasına başladı. Çalışmalar kapsamında Bayındır Mahallesi’nden başlayarak Elmalı-Antalya karayoluna kadar uzanan 3 kilometrelik grup yolu asfaltlanacak.

BAYINDIR’DA YOL SEVİNCİ

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Bayındır Mahallesi’nde yaptığı asfaltlama çalışmalarından dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Bayındır Mahalle Muhtarı Mehmet Sarıca ise daha önceden yollarının çok dar olduğuna dikkat çekti. Mahalle Muhtarı Sarıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Elmalı ziyaretinde yol taleplerini dile getirdiklerini ve çalışmaların çok kısa zamanda başlamasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Bayındır Mahallesi sakinlerinden Salih Şentürk ise, “Yolumuz genişledi, asfaltımız dökülüyor. Muhittin Başkanımızdan Allah razı olsun. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Manşetler

Antalya’da muhalif görüşlü gruplar arasında tartışma
Tekneyle açıldığı Akdeniz’de kaybolmuştu, 12 gün sonra Kıbrıs’ta cansız bedeni bulundu
Yaklaşık 9 metre yükseklikten su kanalına düşen şahıs hayatını kaybetti
Osmaniye’de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı
Adana’da motosiklet kazası: 1 ölü
Şarkikaraağaç’ta çıkan yangında iki katlı evin bir bölümü yanarak küle döndü
Porsche otomobil önce bir araca sonra alt geçit duvarına çarptı: 1 yaralı
Belen’de otomobil yangını
Kırıkhan’da evin çatı katı alevlere teslim oldu
Dağlık alanda kaybolan 12 yaşındaki çocuk akıllı saati sayesinde annesine ulaşıp kurtarıldı