Başkan Böcek’ten personeline 100. Yıl ikramiyesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet'in kuruluşun 100'üncü yılında personelini "100. Yıl" ikramiyesi ile sevindirdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet'in kuruluşun 100'üncü yılında personelini "100. Yıl" ikramiyesi ile sevindirdi. Başkan Böcek, Büyükşehir ve ASAT çalışanlarına 2023 TL Cumhuriyet ikramiyesi verdiklerinin müjdesini paylaştı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılında çalışanlarına "100. Yıl" ikramiyesi müjdesi verdi. Başkan Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada alın terinin ve emeğin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Antalya Büyükşehir Belediyemiz ve ASAT Genel Müdürlüğümüz ve şirketlerimizde çalışan tüm emekçi kardeşlerimize 2023 TL Cumhuriyeti'mizin 100. Yılı ikramiyesi hayırlı olsun" dedi.

Başkan Muhittin Böcek'in vereceği 100. Yıl ikramiyesinden Büyükşehir, ASAT ve Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden yaklaşık 14 bin 500 personel faydalanacak.

Manşetler

Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi