Başkan Esen: “Ekiplerimizle gece gündüz çalışıyoruz”

Konyaaltı Belediyesi, ilçe genelinde temel hizmet çalışmalarını sürdürüyor.

Konyaaltı Belediyesi, ilçe genelinde temel hizmet çalışmalarını sürdürüyor. Konu ile ilgili konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Kentimizi daha modern bir görünüme kavuşturmak için ekiplerimizle gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

İlçenin parklarını, yollarını ve sosyal yaşam alanlarında çalışmalar gerçekleştiren Konyaaltı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nın yürüyüş ve koşu yolunu yenilemeye başladı. Konyaaltı'nda vatandaşların sık kullandığı ve çocukları ile vakit geçirerek spor yaptığı parkta bakım çalışmaları devam ediyor. Diğer yandan Üniversite Caddesi ile Akdeniz Üniversitesi Uncalı girişini birleştiren sokakta da sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Konyaaltı Belediyesi, kış mevsiminin başlaması ile birlikte çalışmalarını hızlandırdı.

"Modern görünüm"

Kırsal mahallelerde de çalışmaların sürdüğünü belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Gerek kent merkezinde gerekse de kırsal alanlarımızda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Özellikle kırsal alanlarımızda yollarımızı süratle düzenleyip bitirmeyi hedefliyoruz. Çünkü yağmurlar başladığında yurttaşlarımızın bölgede daha sağlıklı ve rahat bir şekilde ulaşım sağlamalarını istiyoruz. Bunun yanında kent merkezinde de park alanlarımızı, sosyal yaşam alanlarımızı ve yollarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Hedefimiz, Konyaaltı'mıza yeni yaşam alanları kazandırırken, bir yandan da var olanı bakım-onarım yolu ile daha modern bir görünüme kavuşturmak. Konyaaltı, sosyal ve kültürel yönü yüksel bir ilçe. Sanatsal, kültürel gibi çalışmaların yanı sıra temel hizmetleri de aksatmadan sürdürüyoruz" diye konuştu.

Manşetler

Alanya’da Oba çayı taştı, caddeler sular altında kaldı
Otomobil yayalara çarptı: 3 yaralı
Yine aynı yer: 4 öğretmene mezar olan Tırtat mevkiinde kayalar düşmeye devam ediyor
Çukura düşen motosikletli, otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu
Mersin’de sağanak yağmur etkili oluyor
Antalya’da yağışlı havada kaza ucuz atlatıldı
Kontrolden çıkan lüks otomobil refüje çarptı: 1 yaralı
Antalya Havalimanı’nda korkutan kaza ucuz atlatıldı
Burdur’da son 1 haftada 12 bin 272 araç ve sürücüsü sorgulandı
Antalya’da 1 haftada milyonlarca kaçak ürün ele geçirildi, 5 şahıs tutuklandı