Başkan Genç, Antalyaspor Derneğini ve Yönetimi ağırladı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç,önceki gün yapılan Olağan Genel Kurulda Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Fikret Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk’te hazır bulundu

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu göreve gelir gelmez ilk resmi ziyaretini Genel Kurul’da Divan Başkanlığı yapan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e yaptı. Dernek Başkanlığı görevini aynı zamanda Antalyaspor A.Ş. Başkanlığını da yürüten Ali Şafak Öztürk’den devralan Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yılmaz, Emin Hesapçıoğlu, Mustafa Sak, Nurettin Ünal, Aziz Çetin, Osman Sapmaz, İbrahim Kasapoğlu, Dernek Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu, Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Bahar’ı  konuk eden Başkan Turgay Genç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Genç, “Divan Başkanlığını büyük bir onurla yaptığım Genel Kurulunuzda göreve seçilen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Antalyaspor kentimizin en büyük marka değerlerinden biri. Bizde Döşemealtı Belediyesi ve şahsım olarak kentimizin takımına ve derneğimize her türlü katkıyı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ise Divan başkanlığı yapan Genç’e teşekkür ederek, “Bugüne kadar kulübümüze ve derneğimize verdiğiniz desteklerin artarak devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Birlikte çalışmaktan ve kentimizin takımının daha da büyük başarılan elde etmesine yapacağınız katkılar nedeniyle şimdiden teşekkür ederim” dedi. Öztürk Başkan Genç’e dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk’de Belediye Başkanı Turgay Genç’e Antalyaspor’a verdiği destekler nedeniyle teşekkür ederek, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi önümüzdeki sezon da maçlarda görmeyi umduğunu söyledi. Ziyarette yeni başkan Fikret Öztürk, Başkan Genç’e isminin yazıldığı Antalyaspor forması hediye etti.Haber Merkezi

Manşetler

Konteynerde çıkan yangın söndürüldü
Kahramanmaraş depreminin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Sobadan zehirlenen baba ve kızı öldü, 2 kişi hastanede tedaviye alındı
Üzerine kaya düşen işçi öldü
Isparta’da av koruma denetimlerinde 3 avcıya idari işlem
Mersin’de sigara kaçakçılarına operasyon: 4 tutuklama
Mersin’de selin vurduğu kırsal mahallelerde yaralar sarılıyor
Savrulan tır dorsesi faciaya sebep oluyordu
Antalya’da 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazada acı Adli Tıp Kurumu önüne taşındı
Burdur’da etkili olan yağıştan dolayı yol çöktü