Başkan Genç, Türkiye’nin En Genç Güreş Ağasını ağırladı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Tarihi Elmalı Güreşlerinde rekor ücretle Ağalığı kazanan Döşemealtılı iş insanı Mehmet Gök ve Ağalık yapacak olan oğlu 17 yaşındaki Yunus Alp Gök’ü ağırladı.

Altın kemerle birlikte ilk resmi ziyaretlerini Başkan Genç’e yapan iş insanı Gök, eğer sağlığımız izin verirse Ağalık Altın Kemerini 3 yıl üst üste alarak ilelebet ilçemize getireceğim” diye konuştu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç bu yıl 669’ncusu düzenlenen Türk’ün İlk Er Meydanı Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerinde 1 milyon 377 bin lira vererek rekor bir ücretle önümüzdeki yılın Güreş ağalığını kazanan İş insanı Mehmet Gök, Ağalık yapacak olan 17 yaşındaki oğlu Yunus Alp Gök ve beraberindekileri makamında kabul etti.

 Başkan Genç, Döşemealtılı İş İnsanı Mehmet Gök ve oğlu Yunus Alp Gök’e teşekkür ederek, “Ata sporumuz Yağlı güreşlere büyük katkı sağlayan ve Ağalık kemerini ilçemize getiren İş insanı Mehmet Gök’e çok teşekkür ediyorum. Spora ve sporcuya her zaman destek olan Ata Sporumuzu büyük katkı sağlayan Gök ailesi ayrıca ilklere de imza attı. Hem rekor bir fiyatla ağalık kemerini alan hemde Türkiye’nin en Genç Güreş Ağası olan Yunus Alp kardeşimi tebrik ediyorum. İlçemize ve yağlı güreşe hayırlı olsun” diye konuştu.

7 kişinin katıldığı arttırmada kıyasıya rekabetin ardından  1 milyon 377 bin lira teklif vererek kazanan Mehmet Gök ise, “Belediye Başkanım Turgay Genç’e nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Kendisi de hem Ata sporumuz yağlı güreş sevdalısı hemde sporcu ağabeyidir.  Elmalı Güreşlerimizin yeni ağası oğlum ile birlikte ilk ziyaretimizi kendisine yaptık. Tüm güreş camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Manşetler

Mersin’de torbacı operasyonu: 2 tutuklama
Osmaniye’de evde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti
Antalya’da zehir tacirine operasyon kamerada: 7,5 kilogram esrar ele geçirildi
Dereye uçan otomobil hurdaya döndü: 3 yaralı
Markete ekmek verdiği sırada düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Kozan’da yer fıstığı tarlaları çamur içinde kaldı
Osmaniye’de samanlık yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Antalya’da alkollü sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi: 4 yaralı
3 tırda 8 ton kaçak tütün ele geçirildi
Firari suç örgütü üyesi, MİT ve polisin ortak operasyonuyla yakalandı