Başkan Genç'e esnaf odalarından teşekkür

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Kenan Nuhut ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, esnaf odalarını ziyaret etti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP Genel Başkan Başdanışmanı Kenan Nuhut ile birlikte esnaf odalarını ziyaret etti. Genç ve Nuhut ilk olarak Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve yönetimine ziyarette bulundu. Başkan Genç, belediyenin proje ve çalışmaları hakkında bilgi verip, pandemi sürecinde esnafa ve yurttaşlara yönelik yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Genç, esnafa desteklerinin süreceğini açıkladı.

Pandemi sürecinde esnafın zor günler yaşadığına dikkat çeken AESOB Başkanı Adlıhan Dere ise, bu süreçte Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in ilçede bulunan esnafa yönelik çalışmalarına ve katkılarına dikkat çekip, teşekkür etti. Dere, Başkan Genç'in Döşemealtı'nın modern bir kent kimliğine ulaşması ve gelişiminde de ciddi katkılar sunduğunu söyledi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Kenan Nuhut ise, ahilik geleneğini sürdüren esnafların önemine dikkat çekerek, pandemi sürecinde 11'i Büyükşehir 254 CHP'li belediyenin esnafın yanında olmaya gayret gösterdiğini söyledi.

Dere, ziyaret anısına Başkan Genç'e plaket hediye etti. 

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Kenan Nuhut ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, daha sonra Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik'i ziyaret edip, pandemi süreciyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.  Haber Merkezi

Manşetler

İş yerinde kanlı saldırı: Başından ve göğsünden vuruldu
Kahramanmaraş’ta okul önlerinde sıkı denetim
Burdur’da tır, kamyona çarptı: 1 yaralı
Genç motokurye geçirdiği kazada hayatını kaybetti
Mersin’de ölen 2 kardeşin cenazesi gözyaşları arasında defnedildi
Tarihi geçmiş salam yiyen 4 öğrenci hastaneye kaldırıldı
Kahramanmaraş’ta itfaiye ekipleri Nisan ayında 801 olaya müdahale etti
Eski eşini eşarbı ve yastıkla boğan sanık: "Yastıkla yüzünü kapattım, öldüğünü anladım"
Caminin sadaka kutusundan 200 lira çalan şahıs yakalandı, çaldığı parayı ödedi
Birini satın aldı, diğerini çaldı: O anlar kamerada