Başkan Genç’ten Pandemi sunumu

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı CHP ve İYİ Parti yöneticilerine tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle ilçede alınan tedbirler ve yapılan çalışmaları anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Döşemealtı ilçe yöneticileri ve Millet ittifakı İYİ Parti ilçe yöneticilerine geniş bir sunum yapan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, zorlu dönemde herkesin kalbine dokunmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Korona Virüs pandemisi nedeniyle ilk olarak oluşturdukları kriz masasıyla ilçenin genel haritasını çıkardıklarını belirten Başkan Genç, “İlk olarak bir kriz masası kurduk. Yapılacak çalışmalarla ilgili personel ve malzeme planlaması yaparak kolları sıvadık. Ulaşılmadık tek bir insan tek bir ev kalmaması için ekiplerimiz 24 saat esasıyla görev yaptı” dedi.

“VATANDAŞIMIZIN EMRİNDEYİZ”

Başkan Genç sözlerini şöyle sürdürdü: “Ekiplerimiz tüm cadde ve sokaklar, kamusal alanlar, kamu binaları, camiler, pazar yerleri, işyerleri, kent ve mahalle meydanları, toplu yaşam alanları ve çocuk oyun parkları ile sitelerde temizlik ve dezenfekte çalışmasından sonra,  tüm ilçede maske ve dezenfektan dağıtımı yaptık. Tam 200 bin maske ve 25 bin litre dezenfektan dağıttık. Bunlarla birlikte pandemi nedeniyle işlerini kaybeden, çalışamayan, ihtiyaç sahibi olan 4 bin aileye gıda kolisi dağıttık Sokağa çıkma yasağında, başta ekmek ve temel ihtiyaç olmak üzere vatandaşlarımızın emrinde olduk.”

TAM KADRO HAZIR BULUNDU

“Bu çalışmalarımızla ve ekip arkadaşlarımla gurur duyuyorum” diyen Belediye Başkanı Turgay Genç’in sunumuna;  Cumhuriyet Halk Partisi Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan, yönetim kurulu üyeleri,  Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yöneticileri ile İyi Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ali Özbey ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Döşemealtı Belediyesi toplantı salonunda yapılan sunumda,  Başkan Genç’e kurmayları ve Pandemi dönemi kriz masası ekibi olan Başkan Yardımcıları Murat Özdemir, Bülent Yörük, Bahtiyar Sidel ve Mehmet Duman eşlik etti. Haber Merkezi

Manşetler

Caminin sadaka kutusundan hırsızlık kamerada
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet soruşturmasında 41 sanık yeniden hakim karşısında
Antalya’da mezarlıktaki ağaç devrildi, park halindeki araç zarar gördü
Otomobil bariyerlere ve araca çarptı
Hassa’da tarlaya uçan otomobilin sürücüsü yaralandı
Isparta’da iki katlı ev, çıkan yangında zarar gördü
Staj yaptığı pastanede akıma kapılarak can veren 16 yaşındaki Mahir’in annesinden acı dolu feryat
Teyze ve yeğenin çaldığı parayla alışveriş yaptığı anlar görüntülendi
Isparta’da iki otomobil kavşakta çarpıştı
Manavgat’ta 40 metrelik şarampole uçan araçtaki 2 kişi yaralandı