Başkan Kadir Kara’dan öğrencilere ara tatil hediyesi

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ara tatilde sahnelenecek olan "Arı Maya ve Ormancı" tiyatrosuna öğrencileri davet etti.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ara tatilde sahnelenecek olan "Arı Maya ve Ormancı" tiyatrosuna öğrencileri davet etti.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ilk ara tatiline girmesine sayılı günler kala Osmaniye Belediyesi, ara tatil hediyesi olarak ücretsiz çocuk tiyatrosu etkinliği düzenleyecek. Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde sahnelenecek olan çocuk tiyatrosu "Arı Maya ve Ormancı" 12 Kasım Cumartesi günü 11.00, 13.00 ile 15.00 saatleri olmak üzere üç seans olarak çocuklarla buluşacak.

Öğrencileri tiyatroya davet eden Başkan Kadir Kara, "Okullarımızın ara tatile girmesiyle birlikte çocuklarımızın verimli ve eğlenceli bir tatil geçirmeleri için bu tiyatro etkinliğini düzenledik. Çocuklarımıza tiyatroyu sevdirmeyi ve kültürel anlamda kendilerini geliştirmesine katkı sunacağına inanıyoruz. Çocuklarımız için düzenlediğimiz ücretsiz Arı Maya ve Ormancı çocuk tiyatrosuna tüm öğrencilerimizi bekliyoruz" dedi.

Manşetler

Alanya’da SUV araç ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi
Şüphe üzerine koyduğu kameradan bebeğine şiddet çıktı
Kuş yuvasını parçalayan 4 çocuğa ev hapsi cezası
Köy kuşatıldı, katiller ile onlara yardım edenler yakalandı: 4 şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin’de 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
Alanya’da araçların lastiklerini kesen, tuvalete zarar verip, marketten yiyecek ve içecek alan 3 şüpheli yakalandı
Sağanak sonrası apartman bahçesindeki havuz çöktü, 7 katlı apartman tahliye edildi
Isparta’da tuvaletlere kamera yerleştirilen okulun müdürü görevden alındı
Payas’ta kamyonet alevlere teslim oldu