Başkan Kaplan: “Evimiz eviniz, Koçarlı her zaman yanınızda"

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlı Belediye oteline yerleşen vatandaşlar ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlı Belediye oteline yerleşen vatandaşlar ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Adıyaman ve Hatay'dan Koçarlı ilçesine gelen 50 depremzede vatandaşı Belediye Otelinde misafir eden Belediye Başkanı Nedim Kaplan, öğle yemeğini depremzede vatandaşlar ile birlikte yedi.

Kendi servis ettiği yemeği yine depremzedeler ile birlikte yiyen Başkan Kaplan, Belediye otelinde misafir ettikleri depremzedelere gerek şahsi, gerek belediye olarak gerekse tüm Koçarlı olarak bağırlarına bastıklarını ve onları rahat ettirebilmek adına her türlü desteği ve imkanı sağladıklarını ifade eden Başkan Kaplan, "İlçemize Adıyaman ve Hatay illerimizden depremzede vatandaşlarımız geldi. Kardeşlerimizi en iyi şekilde karşılayarak, onların tüm ihtiyaçlarını karşılama noktasında hiçbir elimizden gelenin fazlasını yapmak için gerek şahsi, gerek belediye, gerekse tüm Koçarlı halkı olarak çalışıyoruz. Çocuk, genç, yaşlı, kadın ve erkek bütün depremzedelerimizin tüm ihtiyaçlarını ekiplerimiz her gün depremzede kardeşlerimiz için hazırlıyorlar" dedi.

Belediye otelinde bütün imkanları depremzedeler için seferber ettiklerini de belirten Başkan Kaplan, "Belediye otelimizi depremzedelerimize tahsis ederek 3 öğün yemek, ısınma, kıyafet ve özel ihtiyaçları noktasında ihtiyaçlarını hazırlıyoruz. Bugün de öğle yemeğinde bir araya gelerek İhtiyaç duydukları her an yanlarında olduğumuzu ilettik. Şuan bir olmak ve birlik olma zamanı. Yaraların hep birlikte saracağız" diye konuştu.

Manşetler

Sağanak sonrası Savrun Çayı taştı, Kadirli’de hayat durma noktasına geldi
Sele kapılan araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti, çevre illerden destek ekipleri sevk edildi
Alanya’da tadilattaki otelde çıkan yangın korkuttu
Eski SGK müdürü ve 2 başmüfettişin yargılandığı davada müştekiden dikkat çeken ifade: "Düpedüz rüşvet istiyorlar"
Husumetli akrabalar arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı
Ambulans kapatılan yol sebebiyle olay yerine ulaşamadı, kalp krizi geçiren vatandaş botla kurtarıldı
Kayıp olarak aranan yaşlı kadın derede kenarında ölü bulundu
İsrail Başkonsolosluğu önündeki çatışmada öldürülen terörist Adana’da cinayetten yargılanmış
Antalya’da 2 katlı kerpiç ev çöktü
Antalya’da kaçak kozmetik üretimi yapılan depoya baskın: 65 milyon liralık sahte ürün ele geçirildi