Başkan Kocaispir, şantiyede işçilerle buluştu

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, belediye şantiyesinde işçilerle buluştu.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, belediye şantiyesinde işçilerle buluştu. Başkan Kocaispir, "Daha güzel, daha modern, daha yaşanabilir bir Yüreğir için çalışan personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, sabah erken saatte şantiyede mesaiye hazırlanan işçileri ziyaret ederek sürpriz yaptı. Birim müdürleri ile birlikte şantiye ziyaretini gerçekleştiren Başkan Kocaispir, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İşçilerle tek tek tokalaşıp sohbet ederek işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Kocaispir, ilçeyi güzelleştirmek adına gösterdikleri gayret ve emeklerinden dolayı teşekkür etti. İncelemeler sırasında keyifli anların da yaşandığı ziyarette Başkan Kocaispir işçilerle birlikte langırt oynadı.

Belediye birimlerini sık sık ziyaret ederek personeliyle bir araya gelmeyi sürdüreceğini belirten Başkan Kocaispir, "Yüreğir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Yüreğir'imize ve 107 mahallemize hep birlikte hizmet ediyoruz. Daha güzel, daha modern, daha yaşanabilir bir Yüreğir için fedakarca ve özveriyle çalışan tüm personelime teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum" dedi.

Manşetler

Zihinsel engelli şahıs üzerine benzin döküp kendini yaktı: Korku dolu anlar kamerada
Kahramanmaraş merkezli sahte altın operasyonunda 22 kişi tutuklandı
Burdur’da yaşlı kadın eşi tarafından evde ölü bulundu
Antalya’da 13 yaşındaki çocuk çakmakla oynarken evi yaktı
Kahramanmaraş’ta bebeğe şiddet davasında eski hemşirenin tutuklu yargılanmasına devam edilecek
Otogarın dışındaki çuvala gizlediği bıçağı alıp 2 güvenlik görevlisini yaraladı
Adana’da narenciye paketleme tesisinde yangın
Erzin’de 250 gram metamfetamin ele geçirildi
Hatay’da 8 kilo 900 gram esrar yakalandı: 4 tutuklama
Antakya’da 7 suçtan aranan hükümlü yakalandı