Başkan Kotan, Doyran’daki yangın alanında incelemelerde bulundu

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Doyran Mahallesi Sakız Alağı Mevkii'nde çıkan yangın sonrası olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Doyran Mahallesi Sakız Alağı Mevkii'nde çıkan yangın sonrası olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Bölge halkı ile görüşen Başkan Kotan, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Entalya'nın Konyaaltı ilçesi Doyran Mahallesi Sakız Alağı Mevkii'nde çıkan yangın korku oluşturdu. Büyümeden söndürülen yangında herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Sakız Alağı Mevkii'nde ormanlık alanda çıkan yangına ilk olarak Konyaaltı Belediyesi ekipleri arazözle müdahale etti. Ardından Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait ekipler yangına havadan ve karadan müdahale ederek söndürdü. Söndürme çalışmalarına bölge halkı da katıldı.

Söndürme çalışmalarının ardından olay yerine giderek bölgede incelemelerde bulunan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, "Yangın hepimizi çok korkuttu. Hızlı müdahale ile neyse ki çok büyümeden söndürüldü. Bölge halkına büyük geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Onları dinledik. Özellikle bu havalarda lütfen daha fazla dikkatli olalım. İzmarit, şişe gibi çöpleri yerlere atmayalım ve ateş yakmayalım" dedi.

Manşetler

İnşaat sahasında çökme: 3 işçi yaralandı, mahsur kalan 1 kişi kurtarıldı
Antalya’da belediye kazısında kemik parçaları bulundu
Antalya Valisi Şahin: "Otobüs kazasında rapor henüz çıkmadı"
Bucak’ta otomobil takla attı: 2 yaralı
Burdur’da ocak ayında 684 asayiş olayı meydana geldi
Burdur’da baca yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Karısını göğsünden bıçaklayarak öldüren zanlı: "Keşke böyle olmasaydı"
Kazaya müdahale trafik ekibinin uygulama yaptığını sandı, ters istikametten kaçarken kaza yaptı
Aksu’da sağanak, sel, hortum ve doludan 23 mahalle, 500 çiftçi zarar gördü
Mersin’deki ambulans kazası güvenlik kamerasına yansıdı