BAŞKAN ŞAHİN AÇILIŞA KATILDI

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, yapılan genişletme ve tadilat çalışmaları sonrasında yeniden hizmet vermeye başlayan Aksu İlçe Nüfus Müdürlüğünün açılış törenine katıldı.

Açılışa; Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Antalya Nüfus Müdürü Ülkü Yavuz, Aksu İlçe Nüfus Müdürü Birsen Şahin, Fraport Tav Genel Müdürü Deniz Varol, Fraport Tav Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kuruçayır ve ilçe protokolü katıldı.  
Kaymakam Ergün açılış töreninde yaptığı konuşmada, “İlçe halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için genişletme ve tadilat çalışmaları tamamlanan İlçe Nüfus Müdürlüğümüzün açılışını onurlandıran ve bu çalışmaların yapılmasına katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Şahin ise yenilenen ve genişletme çalışmaları tamamlanan İlçe Nüfus Müdürlüğünün ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.
Açılışın ardından, yenileme ve genişletme çalışmalarına katkılarından dolayı Fraport Tav Genel Müdürü Deniz Varol ve Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kuruçayır’a plaket takdim edildi.
 

Manşetler

Motosiklet ve bisiklet hırsızı polis tarafından yakalandı
Isparta’da hafif ticari araç bahçeye savruldu: 1 yaralı
Kekik toplarken yüksekten düşen adam yaralandı
Garsonların temizlik kavgasında kan aktı: 1 ölü, 1 yaralı
Alanya’da 5 motosiklet trafikten men edildi
Motosikletini, kendisine ’dur’ ihtarında bulunan motorize trafik polisinin üzerine sürdü
Yamaç paraşütçülerini indirdikten sonra freni boşalan safari aracı boş eve daldı
Jandarmadan kaçak sigara ve tütün operasyonu
Mersin’de kaybolan emekli öğretim üyesini arama çalışması 4’üncü gününde
Motosiklet, dönüş yapan otomobile ok gibi saplandı