Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneğinin 31 Mart Yerel Seçimleri dolayısıyla düzenlediği ve Cumhur İttifakı Merkez İlçe Belediye Başkan Adaylarının katıldığı proje tanıtım toplantısı ANSİAD Başkanı Sadi Kan başkanlığında gerçekleştirildi.
Cumhur İttifakı Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Gaye Doğanoğlu, Aksu Belediye Başkanı ve Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin, Kepez Belediye Başkanı ve Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’nün katılım sağladığı toplantıda, belediye başkan adayları ilçelerine ait vizyon ve projeleri hakkında bilgiler verdi.
Başkan Şahin toplantının ardından yaptığı açıklamada “ANSİAD Başkanı Sadi Kan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katılım sağlayarak ilçemize yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız hizmetler hakkında ANSİAD üyelerini bilgilendirdik. Projelerimizi anlattığımız ve oldukça verimli geçen toplantıda Aksu vizyonumuzu ANSİAD üyeleriyle paylaştık” dedi.
Manşetler
Hatay’da hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı anlar kamerada
Çocuğu ölü bulunan anne, şüphelinin cinayetten yargılanmasını istedi
Mersin’de evleri soyan kadın hırsızlar minibüste polise yakalandı
Otomobilin çarptığı elektrikli bisiklet kanala düştü: 1 ölü, 1 yaralı
Şehir şehir gezip, evlerden hırsızlık yapan suç makinesi 3 kadın yakayı ele verdi
Kazaya sinirlenen tırcı "Aynama vurdun" deyip, meslektaşına demir sopayla saldırdı
Dereye düşen köpek zorlu operasyonla kurtarıldı
Hatay’da aranan 2 şahıs yakalandı
Osmaniye’de karton fabrikasında çıkan yangın söndürüldü
Osmaniye’de karton fabrikasında yangın