Başkan Seçer’in vefat eden kardeşi için mevlit okutuldu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in yaşamını yitiren kardeşi Uğurcan Seçer için memleketi Tarsus'ta 3. gün mevlidi yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in yaşamını yitiren kardeşi Uğurcan Seçer için memleketi Tarsus'ta 3. gün mevlidi yapıldı.

Tarsus ilçesi Bahçe Mahallesi'nde yer alan Salon Yunus'ta gerçekleşen üçüncü gün mevlidinde Başkan Seçer ve eşi Meral Seçer'i, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve eşi Nuray Karalar ile milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyaset ve iş dünyasının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı.

Üçüncü gün mevlidinde Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edildi. Okunan duaların ardından ise yemek ikramı yapıldı.

Mevlit programı, Başkan Seçer ve aile üyelerinin taziyeleri kabul etmelerinin ardından sona erdi.

Manşetler

Telefon alışverişinden kalan 24 bin TL alacaklarını almaya giden kardeşler mermilerin hedefi oldu
Yanan evde dumandan etkilenen iki çocuk hastaneye kaldırıldı
Mersin’de düğün konvoyunda havaya ateş açan şüpheli yakalandı
İşçilerin kaldığı 2 katlı yatakhane alevlere teslim oldu
Feke-Saimbeyli kara yolu ulaşıma kapandı
Kahramanmaraş’ta kayıp olarak aranan yaşlı adam ölü bulundu
Mersin’de sağlıksız şekilde taşınan çiğ köfte kolilerine el konuldu
Aldatılma iddiası cinayet davasına girdi: Mahkemeden DNA incelemesi talebi
Annesini kazada yaralayıp kaçan sürücüyü, gözyaşlarıyla babasına şikayet etti
Bebeğe şiddet uygulayan hemşire: "Ben de bir anneyim evladımın yanında olmalıyım"