Başkan Toptaş’tan minik yüreklere destek

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, "gönülleri giydiriyoruz" projesi çerçevesinde öğrencilere kışlık kıyafet ve kitap hediye etti.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, "gönülleri giydiriyoruz" projesi çerçevesinde öğrencilere kışlık kıyafet ve kitap hediye etti.

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda birbirinden anlamlı çalışmalara imza atan Başkan Toptaş, "Gönülleri Giydiriyoruz" sloganıyla devam eden proje kapsamında öğrencilerin kışlık mont, atkı, bere ve eldiven ihtiyaçlarını karşılıyor.

Başkan Toptaş, Onikişubat Belediyesi'nce temin edilen mont, atkı, bere ve eldivenleri öğrencilere takdim ederken, mahalle halkı ve velilerin taleplerini de dinledi.

Başkan Toptaş, projenin devam edeceğini belirterek şunları söyledi: "Önümüzdeki süreçte ilçe milli eğitim müdürlüğümüz ve okul müdürümüzle istişare içerisinde öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak açısından ciddi bir çalışma yürütüyoruz. Bugün öğrencilerimize mont, kitap ve temizlik seti takdim ettik. Hediyelerimizin onların akademik başarılarına katkı sunmasını temenni ediyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak, bizim için en büyük mutluluk kaynağıdır" diye konuştu.

Başkan Toptaş, projenin Onikişubat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Kültür Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak çalışması sonucu hayata geçirildiğini belirterek, okul müdürleriyle istişare içinde kış mevsiminde öğrencilerin temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Manşetler

Traktörden düşen kadın hayatını kaybetti
Trafiği tehlikeye düşüren minibüs sürücüsü sanal devriyeye takıldı
Alanya’da motosiklet üzerinde ayakta ilerleyen sürücünün tehlikeli yolculuğu kamerada
Otomobil ile çarpışan motosikletin genç sürücüsü hayatını kaybetti
Osmaniye merkezli 3 ilde organize suç örgütüne operasyon: 25 tutuklama
Alanya’da çatıya çıkan şahıs ekipleri alarma geçirdi
Devriye gezen jandarma son anda fark etti, bir hayat kurtuldu
Akdeniz’de son kullanma tarihi geçmiş 230 gıda ürünü imha edildi
Denetim yapan polislere selam vermek için aracıyla yanlarına gitti, 3.28 promil alkollü çıktı
Antalya’da 52 yerli tatilcinin zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurduğu olayda rafting şirketinin sahibi tutuklandı