Başkan Yapar; Bozhöyük, Avsuyu ve Madenboyu Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, birlikte "95 Mahalle Bir Oluruz" programı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, birlikte "95 Mahalle Bir Oluruz" programı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkanı Yapar, AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte "95 Mahalle Bir Oluruz" programı kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler sırasında Başkan Yapar'a AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürleri eşlik etti.

Bozhöyük, Avsuyu ve Madenboyu Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yapar, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi ve sorularını cevapladı.

Başkan Yapar, ziyaretler sırasında her mahalleye eşit şekilde hizmet edildiğini belirterek mahalle sakinlerimizin taleplerini dinlemek için ziyaretlerin devam ettiğini ifade etti. Mahalleleri daha huzurlu ve güzel bir hale getirmek için ihtiyaç duyulan çalışmaların hızlı şekilde gerçekleştirildiğini belirten Başkan Yapar, mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini vurguladı.

Manşetler

Kendisinden haber alamayan şahıs evinde ölü bulundu
Mersin’de motosiklet kazası: 14 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Mersin’de yangın, tırlar hurdaya döndü
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu: 2 tutuklama
Adana’dan geldiler, Osmaniye’de dolandırdılar
Zeytin bahçesine uçan patpatın sürücüsü öldü
Isparta’da bir haftada 34 aranan şahıs yakalandı
Demir iskeleden düşen inşaat işçisi yaralandı
Antalya’da 15 gün önce anjiyo olan şahıs evinde ölü olarak bulundu
Hatay’da 26 yıl ve 19 yıl hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı