Başkan Yıldız, vatandaşlarla bayramlaştı, kurban kesim yerlerini ziyaret etti

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlarla bayramlaştı.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlarla bayramlaştı.

Mevlana Mahallesi Nur Cami önünde ilçe halkının bayramını kutlayan Başkan Yıldız, Kurban Bayramı'nın barış, umut ve kardeşlik duygularını güçlendirmesini dileyerek, "Vatandaşlarımızla bayramlaştık ve geleneksel bayram kahvaltısı olan keşkek ikramında bulunduk. Tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı kutluyor, huzura, barışa, kardeşliğe, dostluğa ve dayanışmaya vesile olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Yıldız, daha sonra Alsancak, Çukurova, Halkkent, Tozkoparan ve Yusuf Kılıç mahallelerindeki kurban kesim yerlerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Yıldız, ilçe genelinde 25 farklı bölgede modern ve hijyenik şartlara uygun kurban kesim merkezleri oluşturduklarını kaydetti.

Vatandaşlara keşkek ikram edildi

Öte yandan ilçedeki camilerin önünde Toroslar Belediyesi tarafından vatandaşlara geleneksel bayram keşkeği ikram edildi. Eski gelenekleri devam ettirmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da Başkan Yıldız'a teşekkür etti. Toroslar ilçesindeki mezarlıklarda da vatandaşlara keşkek ikram edildi.

Manşetler

Eşiyle tartışıp camdan atladığı iddia edilen 5 çocuk babası hayatını kaybetti
İnşaat sahasında çökme: 3 işçi yaralandı, mahsur kalan 1 kişi kurtarıldı
Antalya’da belediye kazısında kemik parçaları bulundu
Antalya Valisi Şahin: "Otobüs kazasında rapor henüz çıkmadı"
Bucak’ta otomobil takla attı: 2 yaralı
Burdur’da ocak ayında 684 asayiş olayı meydana geldi
Burdur’da baca yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Karısını göğsünden bıçaklayarak öldüren zanlı: "Keşke böyle olmasaydı"
Kazaya müdahale trafik ekibinin uygulama yaptığını sandı, ters istikametten kaçarken kaza yaptı
Aksu’da sağanak, sel, hortum ve doludan 23 mahalle, 500 çiftçi zarar gördü