Bayburt’tan deprem bölgesine yardımlar sürüyor

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 9 saat arayla meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremlerin üzerinden 17 gün geçti.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 9 saat arayla meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremlerin üzerinden 17 gün geçti. Türkiye'yi derinden sarsan ve birçok bina ile işyerinin yıkıldığı depremlerde yaralar sarılırken Türkiye'nin dört bir yanından deprem bölgelerine yardımlar sevk edilmeye devam ediyor.

Bayburt Belediyesi tarafından düzenlenen yardım kampanyası dahilinde Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ürettiği çadır sobaları, çok miktarda battal boy çöp poşeti ile Dövmekaya, Polatlı, Aydıncık ve Alapelit köylerinden vatandaşların bağışladığı odun ve kömürlerin yüklü olduğu bir tır daha deprem bölgesine uğurlandı.

Manşetler

Osmaniye’de minibüs başıboş ata çarptı
Kontrolden çıkan traktör şarampole devrildi: 1 yaralı
Diş tedavisi için gittiği hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki kız son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da seyir halindeki otomobil alev topuna döndü
Elektrik direğinde akıma kapılan işçi yaralandı
SDÜ’den sınav sorusu sızdırılması iddialarına açıklama: "Adli ve idari süreç ayrı yürütülüyor"
Isparta’da 8 yaşındaki kız çocuğu, diş tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybetti
Antalya-Konya yolunda devrilen tırın sürücüsü yaralandı
LPG tankına gizlenen 8 kilo 800 gram esrar ele geçirildi: 2 tutuklama
Yalvaç’ta iki otomobil kavşakta çarpıştı: 6 yaralı