Belediye başkanı ve milletvekili, gençlerle basketbol oynadı

Antalya'da Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aykut Kaya ile bir araya gelerek gençlerle basketbol oynadı.

Antalya'da Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aykut Kaya ile bir araya gelerek gençlerle basketbol oynadı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan ve Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Konyaaltı Sahili'nde yer alan basketbol sahasında gençlerle basketbol maçı yaptı. Fırsat buldukça arkadaşlarıyla basketbol sahasında buluşarak basketbol oynadığını söyleyen Başkan Kotan, siyasetteki enerjisini spora ve gençliğine borçlu olduğunu kaydetti. Kotan, kazananın önemli olmadığını ve güzel bir maç olduğunu aktardı.

"Maçı centilmenlik kazandı"

Maçta öncelikle centilmenliğin kazandığını söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aykut Kaya ise, "Genç ve dinamik başkanımız Cem Kotan ve gençlerimizle bir araya gelerek sıkı bir basketbol maçı yaptık. Bir sonraki maçı heyecanla bekliyoruz. Başkanımıza ve genç arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Manşetler

Antalya Balıkçı Barınağı davasında görevden alma işleminin iptali kararı
Mersin Valisi Toros: "Önceliğimiz yangının diğer tanklara sıçramasını önlemek"
Burdur’da motosiklet kazası: 1 yaralı
Mermer yüklü tırla kafa kafaya çarpışan otomobildeki çift hayatını kaybetti
Mersin’deki fabrika yangınında acı haber: 1 işçi hayatını kaybetti
İkinci el eşya satan iş yerlerine eş zamanlı denetim
Antalya’da 410 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan hırsız yakalandı
Hatay’da ormanı yangını çıktı
Mersin’de yağ fabrikasındaki yangın havadan görüntülendi
Yağ fabrikasında korkutan yangın