Belediye başkanı ve milletvekili, gençlerle basketbol oynadı

Antalya'da Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aykut Kaya ile bir araya gelerek gençlerle basketbol oynadı.

Antalya'da Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aykut Kaya ile bir araya gelerek gençlerle basketbol oynadı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan ve Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Konyaaltı Sahili'nde yer alan basketbol sahasında gençlerle basketbol maçı yaptı. Fırsat buldukça arkadaşlarıyla basketbol sahasında buluşarak basketbol oynadığını söyleyen Başkan Kotan, siyasetteki enerjisini spora ve gençliğine borçlu olduğunu kaydetti. Kotan, kazananın önemli olmadığını ve güzel bir maç olduğunu aktardı.

"Maçı centilmenlik kazandı"

Maçta öncelikle centilmenliğin kazandığını söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aykut Kaya ise, "Genç ve dinamik başkanımız Cem Kotan ve gençlerimizle bir araya gelerek sıkı bir basketbol maçı yaptık. Bir sonraki maçı heyecanla bekliyoruz. Başkanımıza ve genç arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Manşetler

Mersin’de denize giren 3 gençten biri hayatını kaybetti
Isparta’da kontrolden çıkan otomobil 150 metre sürüklenip takla attı: 3 yaralı
50 polisin hayatını kurtaran şehit polisin adı Kozan’da yaşatılacak
Isparta’da 10 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
Motosikletle kovalayıp çaldıkları Pamuk’u polis buldu
Kahramanmaraş merkezli silah ticareti operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
Önce motosikletle kovaladılar sonra köpeği çaldılar
Isparta’da kum yüklü tır elma bahçesine devrildi, sürücü hayatını kaybetti
Uyuşturucudan cezaları bulunan 42 firari hükümlü yakalandı
Kahramanmaraş’ta temel kazısı sırasında toprak kaydı, yol çöktü, vatandaşlar mağdur oldu