Belediye çalışanlarına sigarayı bırakma semineri

Yüreğir Belediyesi çalışanlarına, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından "Sigarayı Bırakma Eğitimi" verildi.

Yüreğir Belediyesi çalışanlarına, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından "Sigarayı Bırakma Eğitimi" verildi.

Yüreğir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, personelin kişisel ve mesleki gelişimi için çeşitli kurumlarla iş birliği yaparak eğitimler düzenliyor.

Bu kapsamda düzenlenen "Yüreğir Ramazan'da Sigarayı Bırakıyor" eğitimine belediyenin çeşitli birimlerinden 127 personel katıldı. Eğitimde, Uzm. Dr. Nureddin Özdener, sigara kullanımının özellikle kanser ve üst solunum yolu hastalıklarına yakalanma konusunda ciddi risk teşkil ettiğini vurguladı.

Dr. Olga Eker Özdener ise sigara kullanan kişinin fiziksel ve psikolojik sağlığının yanı sıra maddi anlamda da kötü etkilediğini belirterek bir an önce Sigara Bırakma Polikliniklerinden destek alabileceklerini dile getirdi.

Eğitime katılan Yüreğir Belediyesi personeli, Ramazan ayını da fırsat bilerek en kısa sürede sigarayı bırakmaya çalışacaklarının sözünü verdi.

Seminer için teşekkür eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, görevli doktorlara hediye takdim etti.

Manşetler

Kozan Adliyesi önünde silahlı kavga: 2 yaralı
Seyir halindeki otomobil alev aldı, ilk müdahale orman işletme personelinden geldi
Oğlak otlatmaya çıktıktan sonra kaybolan kadın, volkanik arazide aranıyor
Mersin’deki tır kazasında can kaybı 2’ye yükseldi
İnşaat malzemelerinin bulunduğu baraka alevlere teslim oldu
Mersin’de minibüs ile vinç çarpıştı: 1 yaralı
Mersin’de tırlar kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Yolcu minibüsünün yaya geçidinde çarptığı genç kız öldü
Fuhuşa ’Son durak’ operasyonu: 14 tutuklama
Antalya Büyükşehir davasında Böceklerin tutukluluğuna devam kararı