Belediyeye ait kamyon yol yapımı sırasında dereye uçtu: 1 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yol için stabilize taşıyan Manavgat Belediyesine ait damperli kamyon dereye uçtu.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yol için stabilize taşıyan Manavgat Belediyesine ait damperli kamyon dereye uçtu. Kamyondan yaralı olarak çıkan kamyon sürücüsü, 112, itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından iş makinesi yardımıyla dereden çıkarıldı. Kamyon sürücüsünün D-400'den döndüğü sırada yolu dar alması ve yolun dereden tarafının göçmesi sonucu kazanın meydana geldiği bildirildi.

Kaza, Çolaklı Mahallesi Tilkiler Kümeevleri kadastro yolunun açılma çalışması sırasında yaşandı. Edinilen bilgiye göre stabilize taşıyan Yüksel Yılmaz'ın kullandığı 07 LRU 83 plakalı Manavgat Belediyesine ait damperli kamyon, Antalya-Manavgat D-400 Karayolundan dere kenarında bulunan yola döndüğü sırada yolun sol tarafında bulunan dereye uçtu.

İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çolaklı Karakoluna bağlı ekipler ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine Manavgat Birimine bağlı kurtarma ekibi sevk edildi. Ekipler tarafından kamyondan yaralı olarak çıkarılan kamyon sürücüsü Yüksel Yılmaz, sedyenin üzerinde iş makinesi yardımıyla dereden çıkarıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Manşetler

Erzin’de otluk alanda çıkan yangında alevler traktöre sıçradı
Adana’da hırsızlık şüphelisi kadın yakalanınca sara nöbeti numarası yaptı
Osmaniye’de mısır tarlasında çıkan anız yangını söndürüldü
Kırıkhan’da samanlık yangını yaşandı
Antalya’da beton mikseri devrildi: 1 yaralı
Adana’da 17 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Sosyal medya şovu uğruna trafiği birbirine katan motosikletliler kamerada
Zeytinlikte yükselen alevler korkuttu
Sulama kanalında kaybolan 9 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu
Alanya’da seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu