Bellapais’in 4. şubesi açıldı

Adana'da faaliyet gösteren Sinem Çekinmez'e ait güzellik merkezi "Bellapais'in 4. şubesi açıldı.

Adana'da faaliyet gösteren Sinem Çekinmez'e ait güzellik merkezi "Bellapais'in 4. şubesi açıldı. Bellapais'te 4. şube ile birlikte çalışan kadın eleman sayısı 290'a yükseldi.

Kentte 3 şubeyle faaliyet gösteren Sinem Çekinmez'e ait güzellik merkezi "Bellapais" merkez Çukurova ilçesine bağlı Uğur Mumcu Bulvarı'nda 4.şubeyi açtı.

Açılışa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'da katıldı. Karalar'ın açılış kurdelesini kesmesinin ardından güzellik merkezi faaliyete başladı.

4.şube ile birlikte çalışan kadın eleman sayısı 290'a yükseldi. Açılışta konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kadınların ekonominin temel direği olduğunu söyledi.

Sinem Çekinmez ise şubelerin her geçen gün artacağını, kadın eleman sayısının da 5'inci şube ile birlikte 400'e ulaşacağını belirtti.

Manşetler

Isparta-Antalya karayolunda feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Ters yönde ilerledi, hem kendi canını hem diğer sürücülerin canını hiçe saydı: 95 bin TL ceza uygulandı
Osmaniye merkezli "Kupon-80" operasyonu: 49,2 milyar TL’lik bahis trafiği ortaya çıktı
Kaldığı pansiyon odasında ölü olarak bulundu
Isparta - Antalya karayolundaki kazalarda son 4 ayda 18 kişi öldü 19 kişi yaralandı
İçi ve etrafı çöplerle dolu metruk bina yangını mahalleliyi tedirgin etti
Antalya’da depoya inmek isterken düşen genç yaralandı
Burdur’daki kazada hayatını kaybeden tarım işçileri toprağa verildi
Mersin’de kayıp gencin aranmasına 6. günde de devam edildi
Finike-Kumluca yolunda kaza: 1 ölü, 5 yaralı