Beşiktaş, Antalya’da

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Antalyaspor ile yarın deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş kafilesi, Antalya'ya ulaştı.

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Antalyaspor ile yarın deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş kafilesi, Antalya'ya ulaştı.

Siyah-beyazlı ekip, İstanbul'dan özel uçakla Antalya'ya geldi. Teknik heyet ve futbolcular, havalimanından takım otobüsüyle konaklayacakları otele geçti.

Beşiktaş'ta eksikler dikkat çekiyor

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gören ve 2 maç cezası bulunan Orkun Kökçü ile sarı kart cezalısı Emirhan Topçu, Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren Rafa Silva ve Necip Uysal'ın yanı sıra Jonas Svensson da siyah-beyazlıların Antalya kafilesinde yer almadı. Teknik direktör Sergen Yalçın da cezası nedeniyle yarın takımının başında sahaya çıkamayacak.

Manşetler

Hassa’da otluk alan yangını
Erzin’de tır alevlere teslim oldu
Altınözü’de çöplük yangını
Otomobil dere yatağına düştü
Samandağ’da makilik yangını
Traktörden düşen kadın hayatını kaybetti
Trafiği tehlikeye düşüren minibüs sürücüsü sanal devriyeye takıldı
Alanya’da motosiklet üzerinde ayakta ilerleyen sürücünün tehlikeli yolculuğu kamerada
Otomobil ile çarpışan motosikletin genç sürücüsü hayatını kaybetti
Osmaniye merkezli 3 ilde organize suç örgütüne operasyon: 25 tutuklama