Beşiktaş, Antalyaspor maçı için Antalya’da

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş kafilesi, hazırlıklarını tamamladıktan sonra Antalya'ya ulaştı.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş kafilesi, hazırlıklarını tamamladıktan sonra Antalya'ya ulaştı.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş kafilesi, akşam saatlerinde Antalya'ya geldi. Antalya Havalimanı VIP çıkışından çıkan siyah beyazlılar, takım otobüsüyle konaklayacakları otele geçti. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda yarın saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Oğuzhan Çakır, Esat Sancaktar ve Mustafa Savranlar hakem üçlüsü yönetecek.

Manşetler

Patlamaya ilişkin Adana Valiliği’nden açıklama
Genç kadın evde silahla göğsünden vurulmuş halde ölü bulundu
Erzin’de tanker narenciye bahçesine uçtu
Samandağ’da devrilen tırın sürücüsü yaralandı
Adana’da 3 katlı binada patlama: 2 ağır yaralı
Burdur’da ormanlık alanda erkek cesedi bulundu
Adana’da raydan çıkan metro vagonu direğe çarptı
Osmaniye’de otomobil ile ticari araç çarpıştı: 6 yaralı
Dengesini kaybederek kayalıklardan düşen kadını ekipler kurtardı
Kumluca’da hortum seraları vurdu, 10 dönüm alan zarar gördü