Beşiktaşlı futbolcuları görme hayali gerçek oldu

Hatay'da 22 yaşındaki Duchenne Musküler Distrofi hastası olan engelli Cavir Haddur hayali olan Beşiktaşlı futbolcularla bir araya geldi.

Hatay'da 22 yaşındaki Duchenne Musküler Distrofi hastası olan engelli Cavir Haddur hayali olan Beşiktaşlı futbolcularla bir araya geldi.

Sosyal medya üzerinden Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat'a ulaşarak, Beşiktaşlı futbolcuları görmek istediğini söyledi.

Engelli gencin bu isteğine kayıtsız kalmayan Hambolat, Beşiktaşlı yetkililerle görüşme gerçekleştirerek, bu isteğin yerine gelmesi için talepte bulundu.

Beşiktaş takımı tarafından kabul edilen istek sonrası, engelli Cavir, otelde futbolcularla görüştü. Sağlık ekipleri eşliğinde sedyeyle futbolcuları gören Cavir, unutulmaz bir an yaşadı.

Manşetler

Alanya’da hafif ticari araçla çarpışan motosikletli genç yaralandı
Burdur’da aracın içinde hareketsiz bulunan genç hastanede hayatını kaybetti
Osmaniye’de otomobil motosikletle çarpıştı: 1 yaralı
Husumetli olduğu kardeşlerden birini öldürdü, diğerini yaraladı
Temizlik görevlileri fark etti: Çöpteki ağzı bağlı poşetten 5 yavru kedi çıktı
Isparta’da bir ayda 14 düzensiz göçmen yakalandı
Osmaniye’de bahçedeki saman balyaları yandı, zeytin fidanları zarar gördü
Alanya’da 5 yıldızlı otelin geri dönüşüm deposundaki yangın korkuttu
Anamur’da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli tutuklandı
Burdur’da otomobil kanala düştü: 2 yaralı