Biletler ve mısırlar Başkan Amca’dan

Döşemealtı Belediyesi Sömestr tatiliyle birlikte yarı yıl karne heyecanı yaşayan çocukları unutmadı.

Yeşilbayır Mahallesi’nde bulunan Flora Plaza Sinema Salonu’nda 28 Ocak-25 Şubat tarihleri arasında film gösterimi ücretsiz olacak. Patlamış mısır ve su ikram edilen minikler tatilin keyfini gönlünce çıkaracak.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç yarıyıl tatili nedeniyle öğrencilere karne hediyesi sinema bileti ve mısır ısmarlıyor. Şuan gösterimde olan “Aslan: Hürkuş Kayıp Elmas” ve “Şarkını Söyle 2” çocuk filmleri 1 ay boyunca çocuklara ve yanlarında gelen velilere ücretsiz olacak. Şimdiye  kadar 600 öğrencinin yararlandığı sinema etkinliği 7 Şubat tarihinde okullar açılacak olmasına rağmen devam ederek 25 Şubat tarihine kadar sürecek.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Çocuklarımızı ara tatil döneminde ilçemize kazandırdığımız sinemada film izlemeye davet ediyorum. Pandeminin nedeniyle uzun süre bu tür etkinliklerden uzak olan çocuklarımıza okul arasında böyle bir hediye vermek istedik. Sevgili öğrencilerimiz ve velileri 25 Şubat tarihine kadar devam edecek olan film gösterimlerine katılabilirler” dedi. Aslan Hürkuş Kayıp Elmas: Her gün 11,15, 13,00, 14,45 ve 20.45’de, Şarkını Söyle 2 filmi ise yine her gün 11,45, 14,00, 16,15 ve 18,30 seanslarıyla çocukları bekliyor.

Manşetler

Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı
Yalvaç’ta 456 kişi ve 206 araç denetlendi, 4 araç trafikten men edildi
Kundakçı komşuya 4 yıl 2 ay hapis
Hafif ticari aracın çarptığı yaya yola savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı
Taksi ile çarpışan motosikletli gençler metrelerce sürüklendi
Adana’daki suç örgütlerine silah getiren 2 şüpheli tutuklandı: 53 tabanca ele geçirildi
Kamyonetin çarptığı 5 yaşındaki engelli çocuk ağır yaralandı, kazada kusurlu bulundu
Adana’da 15 yıllık sözleşme kavgası: Müteahhit oto lastikçide vuruldu
Adana’da yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu: 4 ton etil alkol ele geçirildi
Mersin’de maaşlarını alamayan işçiler, adliye önünde açıklama yaptı