Biri ölümün ucunda, diğerleri manzara keyfinde

Antalya'da 30 metrelik falezlerin ucunda oturan adam, ekipleri alarma geçirdi.

Antalya'da 30 metrelik falezlerin ucunda oturan adam, ekipleri alarma geçirdi. Kimseyi yanına yaklaştırmayıp sadece sağlık çalışanının yaklaşmasına müsade eden adam, 1 saatlik ikna çabası sonucu bulunduğu yerden güvenlik bölgeye alındı. İkna çabaları esnasında ise aynı bölgenin 15 metre uzaklığında ise 3 gencin manzara keyfi dikkat çekti.

Olay, Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi yakınında yer alan falezlerde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 30 metrelik falezlerin ucunda oturan bir kişiyi görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar ardından olay yerine polis, sağlık, deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipleri yanına yanaştırmayan Harun A., bir süre boyunca oturduğu yerde gözyaşı döktü. Polis ekiplerinin ikna çabalarına aldırış etmeyen Harun A., intihara teşebbüs etmediğini belirtip ekiplerin gitmesini istedi.

15 metre uzaklıkta manzara keyfi

Bu sırada Harun A.'nın bulunduğu alana yaklaşık 15 metre uzaklıkta bulunan 3 gencin ise bir sandalye ve taşlara oturup hem manzarayı hem de yaşanan olayı izlediği dikkat çekti. Durumu fark eden polis ekipleri gençleri bulunduğu yerden uzaklaştırdı.

Sağlık ekibi ikna etti

İkna çalışmaları sürerken paramedik bir sağlık çalışanı, Harun A.'nın yanına gitti. Sağlık çalışanı uzun süre dertleştiği Harun A.'yı yaklaşık 1 saat sonrası ikna edip güvenlik bölgeye oturmasını sağladı. Harun A., ifade için polis merkezine götürüldü.

Manşetler

Otomobil römorka arkadan çarptı: 3 yaralı
Kumluca’da uyuşturucu operasyonu: 2 kilo 450 gram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de sağanak yağış heyelana neden oldu: Mahsur kalan çocuklar sırtlarda taşındı
Otomobil ile tır çarpıştı: 2 ölü
Osmaniye’de heyelan nedeniyle kapanan yol yeniden ulaşıma açıldı
Altınözü’nde ters dönen traktörün sürücüsü yaralandı
Kum yığınına çarpan minibüsteki 4 kişi yaralandı
Osmaniye’de trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı
İş yeri alevlere teslim oldu: Gözyaşlarına boğulan kadını itfaiye eri ve yakınları sakinleştirdi
Antalya’da 68 adrese uyuşturucu operasyonu: 9 şüpheli tutuklandı