Akdeniz Üniversitesi'nin güney sınır komşusu Pınarbaşı Mahallesi'nde 730 ve 732 Sokak kesişiminde, bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilen Konyaaltı Belediyesi Gençlik Lokali, hizmete açıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gençlik Lokali’nde öğrencilere ücretsiz çorba ikramı yaptı.
ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ÇORBA
Konyaaltı'nda eğitime dönük birçok projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, üniversite öğrencilerine yönelik oluşturdukları bir projeyi daha hizmete açtıklarını söyledi. Başkan Muhittin Böcek şöyle konuştu; “Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizle böylesi bir Gençlik Lokali’nde onlarla buluşmak, onlarla sohbet etmek çok güzeldi. Hepsinin bir umudu var. İnşallah onların umutlarının gerçekleştiği güzel günler yıllar olur. Konyaaltı Belediyesi olarak bir çok projeyi de gerçekleştirmenin, onuru gururunu yaşarken, burada Gençlik Lokali’ni de açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın hem sınav zamanlarında hem de diğer zamanlarda burada ders çalışabilecekler. Sabah çorbalarını içebilecekler. İnternet, çamaşırhane, kütüphane gibi hizmetlerden ücretsiz yararlanabilecekler.”
İLK ÇORBALARI BAŞKAN BÖCEK VERDİ
Konyaaltı Belediyesi Gençlik Lokali’nin ilk günü öğrencilerin büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Başkan Muhittin Böcek, kapı da karşıladığı öğrencilere kendi eliyle çorba ikram etti.
Ücretsiz çorba içebilmenin kendilerine maddi anlamda büyük destek oluşturacağını belirten öğrenciler, Konyaaltı Belediyesi’nin bu hizmetinden çok memnun kaldıklarını ifade ederek Muhittin Böcek’e teşekkür ettiler.
390 metrekare kapalı ve 365 metrekare yeşil alanıyla oldukça modern inşa edilen Konyaaltı Belediyesi Öğrenci Lokali’nde öğrenciler, tüm gün çorba, çay, kütüphane, internet ve okuma salonu gibi hizmetlerden yararlanabilecekler. HABER MERKEZİ
Manşetler
Kayıp yaşlı adam 12 gündür bulunamadı
Antalya’da otomobilin şaftına gizlenmiş 17 kilogram metamfetamin ele geçirildi
Isparta’da iç giyim mağazasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
Ehliyetini 2 yıl önce aldığını söyledi, aday sürücü olduğu tespit edilince ehliyeti iptal edildi
Kaza yapan tırdan kaçan anguslar şehir turunda
Kaza yaptığı motosikletini yaptıramadan tekrar kaza yaptı, yerde yaralı halde derdini anlattı
Tarihi eser peşindeki defineciler jandarmaya takıldı
Burdur’da jandarma ekipleri tarafından trafik denetimleri devam ediyor
Adana’da kadın hırsızlar 670 bin TL’lik altın çaldı, biri yakalanıp tutuklandı
DEM partili milletvekilinin ‘Şantiye şefi’ yakıştırmasını yaptığı Bakan Kurum’a yuvasına kavuşan depremzedelerden destek