Bodrum katta çıkan yangın apartman sakinlerine panik yaşattı

Antalya'da bir apartmanın bodrum katında bulunan ikamette çıkan yangın bina sakinlerine büyük panik yaşattı.

Antalya'da bir apartmanın bodrum katında bulunan ikamette çıkan yangın bina sakinlerine büyük panik yaşattı. Duman nedeniyle dairelerinden çıkamayan çatıdaki vatandaşlar itfaiye ekiplerinin yardımıyla binadan çıkartıldı.

Olay, saat 17.30 sıralarında Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi 3709 Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın bodrum katındaki ikamette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman içerisini bir anda saran dumanı fark eden bina sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla verilen adrese çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, kısa sürede bina içerisini kaplayan dumanlarlar nedeniyle apartman sakinlerinden bazıları dairelerinden çıkamadı.

Kimi vatandaşlar balkona çıkarken bazı daire sakinleri ise çatıya çıktı. İtfaiye ekipleri apartman boşluğundaki yoğun duman nedeniyle balkon ve çatıda bulunan toplam 6 kişiyi bulundukları yerden kurtardı. Ekiplerin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürülürken, dumandan etkilenen 2 kişi olay yerinde hazır bekleyen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından yangın tamamen söndürülürken, itfaiye ekipleri daire ve bina içerisinde duman tahliyesi yaptı.

Manşetler

Osmaniye’de 2 motosikletin karıştığı kazada sürücüler yaralandı
Antalya-Kemer yolunu kilitleyen kaza: Kilometrelerce kuyruğun sebebini telefonlarına gelen videodan öğrendiler
Taksiciler konvoyla korsan taşımacılığa tepki gösterdi
Osmaniye’de parmağı duş başlığına sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı
Uçurumun dibinde mahsur kaldı, AFAD’ın 8 saatlik operasyonuyla kurtarıldı
Yolunu traktörle kesen kuzenlerinden demir sopalı meydan dayağı yiyen kuyumcunun dişleri kırıldı
Dörtyol’da samalık yangını
Payas’ta motosiklet yangını
"Fedai" lakaplı uyuşturucu taciri polisin takibiyle yakalandı
Bucak’ta jandarmanın 187. kuruluş yıl dönümü coşkuyla kutlandı