Boğulma tehlikesi geçiren genç hastanede hayatını kaybetti

Antalya'da ailesiyle gittiği Topçam'da boğulma tehlikesi geçiren genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Antalya'da ailesiyle gittiği Topçam'da boğulma tehlikesi geçiren genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cankurtaran tarafından sudan çıkarılan ve ilk müdahalesi yapılan gencin yüzme bilmediği öğrenildi.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Topçam mesire alanında sabah 10.00 sıralarında meydana gelen olayda ailesi ile birlikte piknik yapan Sefa T. (17) isimli genç annesiyle birlikte denize girdi. Yüzme bilmediği öğrenilen Sefa T. bir süre sonra gözden kayboldu. Anne-babası ile birlikte vatandaşlar ve bölgede görevli Cankurtaranın aramaları sonucu Sefa T. piknik yaptıkları alana 300 metre mesafede su yüzeyinde hareketsiz şekilde bulundu.

İlk müdahale cankurtaran ve sağlıkçılardan

Kıyıdan 30 metre açıkta su yüzeyinde hareketsiz şekilde yatan Sefa T. cankurtaran tarafından kıyıya çıkarıldı. Olay yerindeki ilk müdahalesi görevli cankurtaran ve o sırada bölgede bulunan izinli sağlık çalışanları tarafından yapılan genci hayatta tutmak için uzun süre kalp masajı ve suni teneffüs yapıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan gencin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Manşetler

Antalya’da iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu: 3 yaralı
Yolcu minibüsünde dehşet anları kamerada: Kaçırdığı minibüsle kaza yapıp öldü
Bisikletiyle aniden yola çıkan çocuğa otomobil çarptı
Alara Çayı’nda kaybolan genci arama çalışmalarında 6 gün geride kaldı
Uyuşturucu ve silahlarla yakalandılar: 4 kişi tutuklandı
Kedinin tek başına 6 köpekle mücadele ettiği anlar kameraya yansıdı
Bekleyen onlarca sürücüyü hiçe sayarak ’kaynak’ yapan sürücüler dron kamerasıyla tespit edildi
Göçmen kaçakçısı 2 organizatöre 401 bin TL ceza
Hassa’da bahçe yangını
Kayıp olarak aranan gencin kazada hayatını kaybettiği ortaya çıktı