Bolu Dağı’nda kar yağışı etkili oluyor

DÜZCE (İHA) – Türkiye'nin en önemli kara yolu geçişi olan Bolu Dağı'nda öğle saatlerinde başlayan yağmur, yerini kar yağışına bıraktı.

DÜZCE (İHA) – Türkiye'nin en önemli kara yolu geçişi olan Bolu Dağı'nda öğle saatlerinde başlayan yağmur, yerini kar yağışına bıraktı.

Avrupa ile Anadolu'yu birbirine bağlayan Türkiye'nin en önemli kara yolu geçişi olan D-100 Karayolu Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan yağmur, öğle saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. 900 metre rakımlı dağın zirvesinde karla karışık yağmur, Düzce kesiminde ise hafif şekilde kar yağışı oluyor. Ulaşımda olumsuzluk yaşanmaması için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri, kara yolunda devriye atıyor.

Yetkililer, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı sürücülerin hız ve trafik kurallarına uymalarını istedi.

Manşetler

Minibüsün çarptığı başıboş at "Haybulans" ile tedaviye alındı
Osmaniye’de minibüs başıboş ata çarptı
Kontrolden çıkan traktör şarampole devrildi: 1 yaralı
Diş tedavisi için gittiği hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki kız son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da seyir halindeki otomobil alev topuna döndü
Elektrik direğinde akıma kapılan işçi yaralandı
SDÜ’den sınav sorusu sızdırılması iddialarına açıklama: "Adli ve idari süreç ayrı yürütülüyor"
Isparta’da 8 yaşındaki kız çocuğu, diş tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybetti
Antalya-Konya yolunda devrilen tırın sürücüsü yaralandı
LPG tankına gizlenen 8 kilo 800 gram esrar ele geçirildi: 2 tutuklama