Boş araziye gömülen cesedin katil zanlısının baldızına ait olduğu DNA testi ile netleşti

Antalya'da Zeynel Boyacı tarafından öldürüldükten sonra boş araziye gömülen cesedin, katil zanlısının baldızına ait olduğu DNA testi ile netleşti.

Antalya'da Zeynel Boyacı tarafından öldürüldükten sonra boş araziye gömülen cesedin, katil zanlısının baldızına ait olduğu DNA testi ile netleşti. Ailenin bugün kızının cenazesini alarak toprağa vereceği öğrenildi.

Antalya'da motokurye olarak çalışan Ali Diken'den 20 Aralık'tan beri haber alamayan ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. Aile ise 4 gün önce bir televizyon programına katıldı. Programa katılanlar arasında bulunan garson Zeynel Boyacı (26), kurye Ali Diken'i (32) öldürdüğünü itiraf etti. Ağır küfür ve hakaretler etmesi nedeniyle Diken'i öldürdüğünü söyleyen Boyacı, polis ekiplerince gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Antalya'ya getirilen Boyacı, Diken'in cenazesinin olduğu yeri ekiplere gösterdi. Aksu ilçesi Kundu Mahallesi Sahil Caddesi'ndeki boş arazide kadavra arama köpeği eşliğinde kepçe ile yapılan aramada, Ali Diken'in cansız bedenine ulaşıldı. Boyacı, battaniyeye sarılı şekilde çıkartılan cesedin ise baldızı Zeynep Ece Aksay'a ait olduğunu belirtti.

Cesetler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İfade işlemleri ve sağlık kontrolünün ardından Zeynel Boyacı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Battaniyeye sarılı cesedin Zeynep Ece Aksay'a ait olup olmadığının tespiti için ailesinden DNA örnekleri alındı. Adli Tıp Kurumunda yapılan testin sonucunun olumlu olduğu ve cesedin Zeynep Ece Aksay'a ait olduğu kesinleşti. Ailenin bugün cenazeyi teslim alarak Aksu Karaöz'de toprağa vereceği öğrenildi.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasındaki yangınının yol açtığı hasar görüntülendi
Öğretmen koca 3 çocuk annesi öğretmen eşini ve kayınpederini öldürdü
Merdivenden düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Mersin’de zincirleme trafik kazası: 1 ölü
Adana’da kadın hırsızlar girdikleri evden pirinç, bulgur, makarna ve elektrikli ocak çaldı
Ekmek teknesi küle dönmesin diye mücadele eden esnafın yüzü ve vücudu yaşanan patlamayla yandı
Esnafın motosikletini çalan hırsızlar kamerada
Alkollü yakalanan sürücü ’alkollü değilim’ diyerek kendini savundu
Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasındaki yangına müdahale sürüyor
Alanya’da çayda kaybolan genci arama çalışmalarına yarın devam edilecek