Boşandığı karısının kız kardeşini ağır yaralayıp, erkek arkadaşını öldürdü

Adana'da bir kişi, eski karısının kız kardeşi ile erkek arkadaşını pompalı tüfekle vurdu.

Adana'da bir kişi, eski karısının kız kardeşi ile erkek arkadaşını pompalı tüfekle vurdu. Olayda kadın ağır yaralanırken, erkek şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Murat K., kendisine ait olan evde ayrıldığı eşinin kız kardeşi Deniz T. ve erkek arkadaşı Şahan Uğurlu ile oturduğu sırada aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Murat K. tüfek ile Deniz T. ve Şahan Uğurlu'ya ateş açtı. Deniz T. ile Şahan Uğurlu kanlar içerisinde yere yığılırken Murat K. olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Şahan Uğurlu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Deniz T.'nin durumunun ise kritik olduğu öğrenildi. Şahan Uğurlu'nun cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis şüpheliyi yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Manşetler

Otomobilin çarptığı bisikletli adam öldü, o anlar kamerada
Akrobatik hareketler yapan motosiklet sürücüsü tarlaya uçtu
Osmaniye’de otomobille çarpışan kamyonet yan yattı: 2 yaralı
Osmaniye’de seyir halindeki tır alev alev yandı
Yedek lastikten 2 kilo esrar çıktı
Kaza anı araç kamerasında: Daha önce 3 kişi ölmüştü bu sefer yayalara motosiklet çarptı
Antalya’da ilkokulda yangın çıktı: Öğrenciler tahliye edildi
Bozyazı’da güvenlik güçlerine başarı belgesi
Mersin’de suç oranlarında düşüş: Yüzde 16 gerileme sağlandı
Özel güvenlik görevlisi adliyede ölü bulundu