Boşanmak istemediği için çatıya çıkan adamı muhtar ve eşi ikna etti

Antalya'da eşiyle boşanma aşamasında olan ve girdiği bunalım sonucu çatıya çıkan şahıs, mahalle muhtarı ve eşi tarafından ikna edilerek aşağı indirildi.

Antalya'da eşiyle boşanma aşamasında olan ve girdiği bunalım sonucu çatıya çıkan şahıs, mahalle muhtarı ve eşi tarafından ikna edilerek aşağı indirildi.

Olay, Serik ilçesi Kökez Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eşiyle boşanma aşamasında olan Muammer Ö. (35), boşanmak istemediği için bir apartmanın çatısına çıktı. Şahsı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri boşanmak istemeyen adamı yaklaşık 2 saat ikna etmek için uğraş verdi. Daha sonra şahsın eşi olay yerine geldi. Uzun uğraşlar sonucu mahalle muhtarı ve eşi tarafından ikna edilen Muammer Ö. aşağıya indirildi. Ambulansla önce hastaneye götürülen şahıs, ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Manşetler

Kontrolden çıkan motosiklet tırın altına girdi, sürücü hayatını kaybetti
Adana’da köprüye NATO protestosu için pankart asan şahıs gözaltına alındı
Kozan Adliyesi önünde silahlı kavga: 2 yaralı
Seyir halindeki otomobil alev aldı, ilk müdahale orman işletme personelinden geldi
Oğlak otlatmaya çıktıktan sonra kaybolan kadın, volkanik arazide aranıyor
Mersin’deki tır kazasında can kaybı 2’ye yükseldi
İnşaat malzemelerinin bulunduğu baraka alevlere teslim oldu
Mersin’de minibüs ile vinç çarpıştı: 1 yaralı
Mersin’de tırlar kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Yolcu minibüsünün yaya geçidinde çarptığı genç kız öldü