Boşanmak istemeyen uzman çavuş karısını ve çocuğunu silahla rehin aldı

Adana'da boşanmak istemeyen uzman çavuş, eşi ve çocuğunun da arasında bulunduğu 3 kişiyi rehin aldı.

Adana'da boşanmak istemeyen uzman çavuş, eşi ve çocuğunun da arasında bulunduğu 3 kişiyi rehin aldı. Kaçıp girdiği mağazadaki çalışanları da rehin alan şahıs polisin uzun uğraşlar sonucu gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Öğretmenler Bulvarı'nda meydana geldi. Uzman çavuş Cengiz D., boşanmak isteyen eşi Ferdağ D. ve çocuğunun da arasında bulunduğu 3 kişiyi silahıyla rehin aldı. Olayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Bölgeye özel harekat ekibinin de olduğu çok sayıda polis sevk edildi.

Polis ekiplerinin uzun süren ikna çabaları sonucu Cengiz D. çocuk ve kadınları serbest bırakıp kaçarak bir mağazaya girdi. Mağazadaki çalışanları da rehin alan ve ardından başına silah dayayan Cengiz D. buradan da kaçmaya çalıştığı sırada polis ekipleri şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Manşetler

Kontrolden çıkan motosiklet tırın altına girdi, sürücü hayatını kaybetti
Adana’da köprüye NATO protestosu için pankart asan şahıs gözaltına alındı
Kozan Adliyesi önünde silahlı kavga: 2 yaralı
Seyir halindeki otomobil alev aldı, ilk müdahale orman işletme personelinden geldi
Oğlak otlatmaya çıktıktan sonra kaybolan kadın, volkanik arazide aranıyor
Mersin’deki tır kazasında can kaybı 2’ye yükseldi
İnşaat malzemelerinin bulunduğu baraka alevlere teslim oldu
Mersin’de minibüs ile vinç çarpıştı: 1 yaralı
Mersin’de tırlar kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Yolcu minibüsünün yaya geçidinde çarptığı genç kız öldü