Boynunun üstüne düşen genç hayatını kaybetti

Mersin'de bir tekstil firmasında çıktığı demir askılıktan boynunun üstüne düşen 22 yaşındaki genç, hayatını kaybetti.

Mersin'de bir tekstil firmasında çıktığı demir askılıktan boynunun üstüne düşen 22 yaşındaki genç, hayatını kaybetti. Olay anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, Mersin Serbest Bölgesinde bulunan bir tekstil firmasında yaşandı. Firmada çalışan 22 yaşındaki Eren S., bir sebepten dolayı demir askılıklara çıktı. Bu sırada dengesini kaybeden genç, boynunun üstüne düşerek, ağır yaralandı. Diğer çalışanların ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, Eren S.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülere göre getirilen merdiveni beklemeyen genç, tırmanarak demir askılıkların üstüne çıkıyor. Bu sırada dengesini kaybeden genç, boynunun üstüne düşerek, hayatını kaybediyor. İş yerinde çalışan diğer arkadaşları ise gence yardım etmek için koşuyor.

Manşetler

Hatay’da konteyner yangını büyümeden söndürüldü
Dörtyol’da kasten öldürme hükümlüsü yakalandı
17 aylık bebeğe trafik canavarı böyle çarpmış
Alanya’da sağanak sonrası korkutan manzara
Kısa süren yağmur hayatı felç etti
Aracıyla denize düşen sürücüyü Sahil Güvenlik kurtardı
Kahramanmaraş’ta ahır yangını
Gelin aracının da olduğu düğün konvoyuna ceza yağdı
Osmaniye’de jandarma son bir haftada 105 şüpheliyi yakaladı
Kuryenin kararsızlığı kazaya neden oldu