Brezilya’daki sel ve toprak kayması felaketinde can kaybı 44’e yükseldi

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde etkili olan sağanak yağışların neden olduğu sel ve toprak kayması felaketinde hayatını kaybedenlerin 44'e yükseldi.

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde etkili olan sağanak yağışların neden olduğu sel ve toprak kayması felaketinde hayatını kaybedenlerin 44'e yükseldi.

Brezilya'nın güneydoğusunda etkili olan şiddetli yağışlar Sao Paulo eyaletinde sel ve toprak kayması felaketinde can kaybı arttı. Eyalet yetkilileri, sel ve toprak kayması felaketinde hayatını kaybedenlerin 44'e yükseldiğini açıkladı. Hayatını kaybeden 43 kişinin Sao Sebastiao kentinden olduğu ifade edildi.

Hükümet, yaklaşık 2 bin 500 kişinin hala yerinden edilmiş veya evsiz olduğunu belirterek, kurtarma çalışmalarının devam ettiğini aktardı.

Rio Karnavalı iptal edildi

Şiddetli sağanak yağışların neden olduğu toprak kayması nedeniyle Sao Sebastiao, Ubatuba, Ilhabela ve Bertioga'da Rio Karnavalı çerçevesinde düzenlenecek kutlamalar iptal edilmişti.

Manşetler

Babasına ceza, çocuğuna hediye
Motosiklet ile otomobil çarpıştı, 2 genç yaralandı
Otomobil çarptı, elektrikli bisiklet ikiye bölündü: Sürücü havada takla attı
Belediyede işe gitmeyen personele 23 ay maaş ödenmiş: Tam 555 bin TL
Depremzede ailenin yaşadığı 2 konteyner alevlere teslim oldu
Adana’da baraj gölünde boğulma tehlikesi geçiren genç hastanede hayatını kaybetti
Boş arazide defalarca silahla ateş ederek vatandaşları korkutan çocuk öğrenci çıktı
Boş cebi olmayan dilencinin üzerinden 2 bin TL para çıktı
Kendi rızasıyla evindeki esrarı polise teslim etti, uyuşturucuyu motosiklet lastiğine gizlediği ortaya çıktı
Boruda mahsur kalan kedi duvar kırılarak kurtarıldı