Bucak Kaymakamı Gale: "Devlet-millet kaynaşmasını güçlendireceğiz"

24 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Burdur'un Bucak ilçesine kaymakam olarak atanan Bayram Gale bugün itibariyle Bucak'taki görevine başladı.

24 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Burdur'un Bucak ilçesine kaymakam olarak atanan Bayram Gale bugün itibariyle Bucak'taki görevine başladı. Göreve başlar başlamaz çalışma arkadaşlarıyla tanışan Bayram Gale daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bucak'ı geliştirmeye devam edeceğiz. Bu gelişmeyi ekonomik, sosyal ve kültürel seviyeyi daha yükseklere taşımak için çalışacağız. Şehrin sanayi potansiyelini değerlendirerek yeni organize sanayi bölgeleri kurma olasılığını incelemeyi planlıyoruz. Bunun için işleri kolaylaştırmak adına elimizden geleni yapacağız" dedi.

"Devlet-millet kaynaşmasını güçlendireceğiz"

Devlet ile milleti kaynaştırarak vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgileneceğini de dile getiren Gale, "Devlet-millet kaynaşmasını daha da güçlendirmeyi ve vatandaşlarla daha yakın ilişkiler kurmayı hedefliyoruz. Köyleri, beldeleri ve okulları ziyaret ederek vatandaşlarla daha yakın temas kuracağız" dedi.

Manşetler

Tarsus’ta ırmakta kaybolan genç için seferber oldular: Vali Toros bölgede
Antalya’da iş merkezinde yangın paniği
Ekmek almak için markete giden yaşlı adam çöp kamyonunun altında hayatını kaybetti
Alanya’da müstakil ev yangını korkuttu
Isparta’da kaçakçılık operasyonunda binlerce kaçak ürün ele geçirildi
Feci kazada hayatını kaybeden gençlerin cenazeleri gözyaşları içinde teslim alındı
Başkasına ait beğendiği ayakkabıyı çalarken kameralara yakalanan suç makinesi tutuklandı
Hırsızdan pes dedirten takas: Çaldığı bisikleti bırakıp motosiklet çaldı
Onlarca kişiye mezar olan Rönesans Rezidans’ın 10’uncu duruşması 21 saat sürdü
Osmaniye’de park halindeki araçta erkek cesedi bulundu