Bunalıma girip evini yakan genci ekipler kurtardı

Antalya'da bunalıma giren bir genç, ailesi evde yokken daireyi yakmak istedi.

Antalya'da bunalıma giren bir genç, ailesi evde yokken daireyi yakmak istedi. Yatağı tutuşturduğu sırada dumandan etkilenen genç adam, polis ve itfaiye ekiplerinin içeri girmesiyle kurtarıldı.

Olay dün akşam 19.30 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Çağlayan Mahallesi 2010 sokak üzerindeki 2 katlı binanın üst katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir süredir bunalımda olan Abdullah C. (28), ailesi evde olmadığı sırada odadaki yatağı ateşe verdi. Duman kokularını alan diğer komşuların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ve polis ekipleri, balkondan merdiven yardımıyla içeri girdi. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, dumanların içinde Abdullah C. "ye ulaşan polis, genç adamı dışarıya çıkardı.

Dumandan etkilendiği gözlenen gence, ilk yardım ise komşularından geldi. Yoğurt ve su verilen genç ardından ambulansa alınıp kontrol amaçlı özel bir hastaneye götürüldü.

Manşetler

Mersin’de 200 milyonluk yasa dışı bahis ağına darbe
Finike’de elektrik direğine çarpan motosikletli hayatını kaybetti
Antalya’da tefecilik operasyonu: 149 milyon liralık mal varlığına el konuldu
Suya atlayıp kayıp olan genci arama çalışmaları sürüyor
Motosikletli kadına çarpan alkollü sürücü kazayı hatırlamadığını söyledi
Burdur’da baca yangını söndürüldü
Genç kıza çarpıp kaçtı, aracı bahçede terk edilmiş bulundu
Bunalıma girip evini yakan genci ekipler kurtardı
Ceza yedi, kadın gazeteciye sözlü tacizde bulundu
Antalya’da iki motosiklet çarpıştı: 3 yaralı