Burdur’da 1 haftada 12 bin 910 araç ve sürücü kontrol edildi

Burdur'da son 1 haftada yapılan denetimlerde 12 bin 910 araç ve sürücü kontrol edilirken bin 21 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Burdur'da son 1 haftada yapılan denetimlerde 12 bin 910 araç ve sürücü kontrol edilirken bin 21 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Edinilen bilgiye göre, kolluk birimlerince vatandaşların huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara devam ediliyor. Bu çerçevede, İl Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince 12-18 Ocak tarihlerinde alkollü araç kullanan, aşırı hız yapan sürücüler ile araçlarda emniyet kemeri, kış lastiği kullanımına yönelik trafik denetimi gerçekleştirildi. 12 bin 910 araç ve sürücüsü kontrol edilirken, kural ihlali yapan bin 21 araç ve sürücüsüne idari ceza uygulandı, 110 araç trafikten men edildi.

Manşetler

Eski eşinin yanındaki şahsı öldürdü, eşini yaraladı
Bayram yolunda feci kaza: Otomobiller kafa kafaya çarpıştı, 7 kişi yaralandı
Eğirdir’de 3 aracın karıştığı kazada 8 kişi yaralandı
Seyir halindeki otomobil dereye uçtu, sürücü yaralandı
Antalya’daki rüşvet ve yolsuzluk davasında tahliye edilen 3 sanık yeniden hakim karşısında
Burdur’da bıçaklı kavga: 5 yaralı
Antalya’da bayramda 43 uygulama noktasında 3 bin 217 personel görev başında
‘Dur’ ihtarına uymayıp kaçtı: 230 bin lira ceza kesildi
Mahsur kalan köpeği itfaiye ekipleri kurtardı
Osmaniye’de trafik kazası 1 ölü 3 yaralı