Burdur’da 56 adet sikke ele geçirildi

Burdur'da jandarma ekiplerinin kaçak kazı yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda 56 adet sikke ve 4 adet obje ele geçirildi.

Burdur'da jandarma ekiplerinin kaçak kazı yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda 56 adet sikke ve 4 adet obje ele geçirildi.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yeşilova Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Yeşilova ilçesine bağlı Yarışlı köyüne düzenledikleri operasyonda M.U. ve F.K. isimli şahısları kaçak kazı yaparken suçüstü yakaladı. Olay yerinde ve şahısların üzerlerinde yapılan aramada 56 adet sikke, 4 adet obje, 3 adet dedektör, 1 adet el feneri, 1 adet çapa ele geçirildi. Cumhuriyet savcısının talimatı ile M.U. ve F.K. isimli şahıslara 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet suçundan işlem yapıldı.

Manşetler

Sulama kanalında kaybolan 9 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu
Alanya’da seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu
Adana’da asma yaya köprüsünde yangın: 20 metrelik bölüm yandı
Sulama kanalında can pazarı: 6 yaşındaki çocuk hastanede, kardeşi aranıyor
Osmaniye’de taş kırma makinesi yüklü tır köprüye sıkıştı
Kalorifer kazanı patladı ihbarı ekipleri alarma geçirdi
Feribot faciasında hayatını kaybeden uzman çavuşun naaşı Mersin’e getirildi
Manavgat’ta 36 bin makaron, 35 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi
Aksu’da 1 kilo 50 gram eroin ele geçirildi: 1 tutuklama
Jandarma’dan Kepez’de uyuşturucu operasyonu