Burdur’da alkollü motosiklet sürücüsü kaza yaptı: 1 ağır yaralı

Burdur'da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolü kaybeden alkollü motosiklet sürücüsü kaldırıma çarpıp kafasını yere vurması sonucu ağır yaralandı.

Burdur'da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolü kaybeden alkollü motosiklet sürücüsü kaldırıma çarpıp kafasını yere vurması sonucu ağır yaralandı.

Kaza saat 00.31 sırlarında Burdur Merkez Cumhuriyet Meydanı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ünal Ç.(56) idaresindeki 15 NN 018 plakalı motosiklet Kışla Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanına geldiği esnada kayganlaşan yolda gidon hakimiyetini kaybederek önce kaldırıma çıktı daha sonra motosikletten düşerek kafasını taşa vurarak ağır yaralandı. O sırada Cumhuriyet Meydanında görevli olan polis ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Hastanede yapılan testlerde sürücü Ünal Ç.'nin 1.90 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı şahıs ambulans ile Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Motosiklet ise çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.

Manşetler

Antalya’da 2 kişinin ölümüne neden yangında perdelerin tutuşturulduğu iddiası
Kötü kokudan şüphelenerek baktıkları reklam panosundan tanınmayacak halde ceset çıktı
Antalya’daki teleferik kazası davasında karar açıklandı: 8 sanığa hapis cezası
Kaş’ta 7 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi
Antalya’da piyasa değeri 15 milyon lira olan kaçak gözlük ve saatler ele geçirildi
Okulda paniğe neden olan 7 şüpheli gözaltına alındı
Devrilen motosikletteki kız çocuğu öldü
Antalya ve Konya’da jandarmadan silah kaçakçılığı operasyonu
Okul çevresindeki silah sesleri paniğe neden oldu
Antalya’da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kaza kamerada: 1 ölü