Burdur’da alkollü sürücü önce otomobile, sonra elektrik direğine çarptı

Burdur'da daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan alkollü sürücü, aracı ile önce bir otomobile, sonra da elektrik direğine çarptı.

Burdur'da daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan alkollü sürücü, aracı ile önce bir otomobile, sonra da elektrik direğine çarptı.

Kaza, Burdur-Isparta karayolu Çevreyolu Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Antalya istikametine seyir eden Mustafa N. (56) idaresindeki 15 DM 935 plakalı Toyota marka otomobil, aynı istikamete giden Özcan D. yönetimindeki 07 EG 752 plakalı otomobili sollamak isterken önce geçmek istediği otomobile, sonra yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yardımını reddeden Mustafa N.'nin yapılan kontrolde 2.68 promil alkollü olduğu belirlendi. Alkollü araç kullanmaktan 2038 yılına kadar ehliyetine el konulduğu tespit edilen Mustafa N.'ye yine alkollü araç kullanmaktan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten 16 bin 380 lira idari para cezası uygulanarak, ehliyetine el koyma süresi 2043'e uzatıldı.

Manşetler

Osmaniye’de minibüs başıboş ata çarptı
Kontrolden çıkan traktör şarampole devrildi: 1 yaralı
Diş tedavisi için gittiği hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki kız son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da seyir halindeki otomobil alev topuna döndü
Elektrik direğinde akıma kapılan işçi yaralandı
SDÜ’den sınav sorusu sızdırılması iddialarına açıklama: "Adli ve idari süreç ayrı yürütülüyor"
Isparta’da 8 yaşındaki kız çocuğu, diş tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybetti
Antalya-Konya yolunda devrilen tırın sürücüsü yaralandı
LPG tankına gizlenen 8 kilo 800 gram esrar ele geçirildi: 2 tutuklama
Yalvaç’ta iki otomobil kavşakta çarpıştı: 6 yaralı