Burdur’da aynı günde iki ayrı yerde ot yangını

Burdur'da aynı günde iki farklı yerde ot yangını çıktı. İtfaiye ekiplerinin ani müdahalesi ile yangınlar büyümeden söndürüldü.

Burdur'da aynı günde iki farklı yerde ot yangını çıktı. İtfaiye ekiplerinin ani müdahalesi ile yangınlar büyümeden söndürüldü.

Yazın gelmesi ve otların kurumasıyla birlikte bahçelerde yangınlar artmaya başladı. Burdur'da da iki ayrı ot yangını itfaiyenin ani müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangınlardan ilki Fevzi Çakmak Mahallesi 23074 Sokak'ta bulunan boş arazide meydana geldi. Alevleri görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürüldü.

Diğer yangın ise Çendik köyü Esen Evler mevkiinde çıktı. Alevleri görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

Manşetler

Reyhanlı’da alevlere telsim olan konteyner yandı
Defne’de devrilen ağaç yolu kapattı
Alanya’da Oba çayı taştı, caddeler sular altında kaldı
Otomobil yayalara çarptı: 3 yaralı
Yine aynı yer: 4 öğretmene mezar olan Tırtat mevkiinde kayalar düşmeye devam ediyor
Çukura düşen motosikletli, otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu
Mersin’de sağanak yağmur etkili oluyor
Antalya’da yağışlı havada kaza ucuz atlatıldı
Kontrolden çıkan lüks otomobil refüje çarptı: 1 yaralı
Antalya Havalimanı’nda korkutan kaza ucuz atlatıldı